Kesinlikle , bence birkaç sene içerisinde twitter algoritmasını öyle bir değiştirecek ki kripto,nft vb. konularıda buraya taşıyarak işlem yapabilmeyi sağlayacak şahsi görüşüm tabi.Bu adam boş yatırım yapmıyor, güzel planları vardır.
İnce bir düşünceyle benimde böyle şeyler aklımda yer edinmiyor değil ama bir taraftan da diyorum ki hangi insanoğlu servetinin büyük bir kısmını yardım için feda eder keşke yapsalarDünyadaki tüm açlık çekenlerin derdine derman olurdu ama sosyal medyada konuşma özgürlüğü önemli tabii ...
Umarım bot hesapları yok eder. Gerçek bir sosyal medya görmek istiyorum.SpaceX ve Tesla gibi iki dev şirket ile tanıdığımız Elon Musk'ın Twitter'dan önce devasa bir hisse alması ve ardından da platformun tamamına göz koyması olmuştu.
Son günlerde ardı ardına gelen haberlerin ardından beklenen açıklama bu akşam geldi .Twitter ile Elon Musk arasındaki görüşmeler sonrası platform, Elon Musk'ın hisse başına 54.20 dolarlık ve toplamda 44 milyar dolarlık devasa teklifinin kabul edildiğini açıkladı.
Musk, yaptığı açıklamada "İfade özgürlüğü, işleyen bir demokrasinin temel taşıdır ve Twitter, insanlığın geleceği için hayati önem taşıyan konuların tartışıldığı dijital şehir meydanıdır.'' ifadelerine yer verdi ve ''Ayrıca, ürünü yeni özelliklerle geliştirerek, güveni artırmak için algoritmaları açık kaynak yaparak, spam botlarını yenerek ve tüm insanların kimliğini doğrulayarak Twitter'ı her zamankinden daha iyi hale getirmek istiyorum. Twitter'ın muazzam bir potansiyeli var, şirketle çalışmayı dört gözle bekliyorum."
Anlaşmanın 2022 yılı içerisinde tamamlanması bekleniyor
Kaynak;webtekno , twitter
Evet böyle bir açıklaması var Twitterda anonim hesap istemiyorum herkes kimlik kontrolünden geçecek dediUmarım bot hesapları yok eder. Gerçek bir sosyal medya görmek istiyorum.
Her tweet bir doge olacak gibi duruyor dün satın aldığını açıkladıktan sonra ne hikmetse doge %30 pozitif yansıdıHer tweet bir btc olsun
330 milyar doları var bu adam yakında facebook grubunuda satın alır google da satın alır bu adımıda bekliyoruz en azından fake hesaplar olmaz meydanda
İlk etapta %9,2’lik kısmını yaklaşık üç milyar dolara satın almıştı şuanda hepsini satın aldı.yanlış değilsem hepsini satın almadı yada hisse olarak aldı ortak oldu galiba
Geçen hafta satın almak için girişimde bulunduğunda verdiği bi açıklamada Twitter üzerinden yansıtalacak ödemelerin dogecoin'le gerçekleşeceğini vurguladı açık açık.Ama tabi bu adamın sağına soluna belli olmuyor bi ara elimde hiç dogecoin yok açıklamasıda yapmıştıelon musk'ın açıklamalarını takip edip coine girme zamanı o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?