My Soldiers Rage My Soldiers Scream
Uzman Üye
karınca çiftliğini tekrar açıcam diyordu haberin var mı o konudaKanka karınca çiftliğim ile tanıdım ben adamı sonra yayınları izledim aynı adam olduğundan haberim yoktu kanım ısındı adama. Sonra aynı adam olduğunu öğrendim iyice mutlu oldum çok uzun süredir takip ediyorum kendisini ama son zamanlarda böyle yayınlar 100k izleniyo eskiden attığın mesajı görüyodu şimdi nerdeyse imkanı yok o yüzden pek girmiyorum
Ben çok dikkat ediom yha belkide benim sorunum bu ferite yazıomuşum sorun sende deil bendeOralarını galiba o kadar takmadım ki duymadım bile
Küfür hassasiyetin var sanırım sdmösdm normal ya kaldıramıyor bazı insanlar abartı şeyleriBen çok dikkat ediom yha belkide benim sorunum bu ferite yazıomuşum sorun sende deil bende
unlostu pek sevemiyorum ya ama adamla ilgisi yok bilmiyorum pek içim ısınmıyor adama karşıUnlostun yayın sonunu getiren manyaktır
Kanka 6 ay önce bir yayında demişti ama fırsat yok yoğunum birde çoğu hayvanı yasakladılar diyor şeyi yapcam dedi yılan yumurta açılımı biliomusun? Acaip zevklikarınca çiftliğini tekrar açıcam diyordu haberin var mı o konuda
Soğutuyor yha sevgilimden duysam soğurum.Küfür hassasiyetin var sanırım sdmösdm normal ya kaldıramıyor bazı insanlar abartı şeyleri
Ondan duysam ben de soğurum, fazla küfür eden insanlardan soğuyorum da yayın vibe'ıyla sarıyor birazSoğutuyor yha sevgilimden duysam soğurum.
Kanka ben seviodum ama hiç sözlerini tutmadı 1 yıldır yemin etti tutmadı ondan soğuttu kendiniunlostu pek sevemiyorum ya ama adamla ilgisi yok bilmiyorum pek içim ısınmıyor adama karşı
Haklısın sendeOndan duysam ben de soğurum, fazla küfür eden insanlardan soğuyorum da yayın vibe'ıyla sarıyor biraz
Hahaha aynn çok haklısınHiç unutmuyorum diyince aklıma Elraen geliyor
b12 bideHiç unutmuyorum diyince aklıma Elraen geliyor
Ama çok kral adam ya muhabbeti sarıyorHahaha aynn çok haklısın
Post automatically merged:
b12 bide
Yazık kafanayı biliyormusun ?Ama çok kral adam ya muhabbeti sarıyor
Bir daka bir daka ya kafam yoksa?Yazık kafanayı biliyormusun ?
kanka olmasa yazamazsın sen youtube yazık kafana yaz arat ilk çıkan videoyu bi izleBir daka bir daka ya kafam yoksa?
Bunu rastgele yazıyorum beyler 469um sinirlerim bozuldu 470 yapıcam
Biliyorum tabi aga bilmez olur muyum onuYazık kafanayı biliyormusun ?
O kurgudur bence ya bu kadar salak olamazlar olmkanka olmasa yazamazsın sen youtube yazık kafana yaz arat ilk çıkan videoyu bi izle
bilmiyorum artık ama montajda iyi yapılmışBiliyorum tabi aga bilmez olur muyum onu
O kurgudur bence ya bu kadar salak olamazlar olm
İmkansız ya o kadar salak olmaları ya da bütün salakları toplamışlar diyebilirizbilmiyorum artık ama montajda iyi yapılmış
fark ettin mi izlenmesi düştü bayaKanka ben seviodum ama hiç sözlerini tutmadı 1 yıldır yemin etti tutmadı ondan soğuttu kendini
Aqü testine göre alıyorlar galiba yoksa böyle salak bulmakta zor aga kolay iş deilİmkansız ya o kadar salak olmaları ya da bütün salakları toplamışlar diyebiliriz
Kanka ondan düştü zaten adam hiç sözünde durmuyordu şimdide açlıktan ağzı kokuyor..fark ettin mi izlenmesi düştü baya
ne sözü verdi tutmadı ben bilmiyorum olayı?Kanka ben seviodum ama hiç sözlerini tutmadı 1 yıldır yemin etti tutmadı ondan soğuttu kendini
Haklısın sende
Ya yayın açıcam net şu gün diyordu açmıyordu bir kerede deil çok fazla oldu bi taşındı 3 ay yoktu geldi elraenn falan bir sürü twich yayıncısını çağırdı reklam yaptı 120k falan izlenmişti galiba yarın net başlıyorum düzenli yayınlara dedi söz verdi ordakiler bak başlamazsan s....ler adamı dedi dalga falan geçti yok yok söz dedi sonra ertesi gün gene açmadı hatta 2 hafta sonra açtı sonra iyice izlenmesi düştüne sözü verdi tutmadı ben bilmiyorum olayı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?