- Yasaklandı
-
haa hatırlıyorum evet baya büyük yayıncılar vardı unlost falanda vardı ilk taşındığındaYa yayın açıcam net şu gün diyordu açmıyordu bir kerede deil çok fazla oldu bi taşındı 3 ay yoktu geldi elraenn falan bir sürü twich yayıncısını çağırdı ****** yaptı 120k falan izlenmişti galiba yarın net başlıyorum düzenli yayınlara dedi söz verdi ordakiler bak başlamazsan s....ler adamı dedi dalga falan geçti yok yok söz dedi sonra ertesi gün gene açmadı hatta 2 hafta sonra açtı sonra iyice izlenmesi düştü
Unlost ve sözleri klasikleşti ya bir şeyler oluyor tutamıyor adamYa yayın açıcam net şu gün diyordu açmıyordu bir kerede deil çok fazla oldu bi taşındı 3 ay yoktu geldi elraenn falan bir sürü twich yayıncısını çağırdı ****** yaptı 120k falan izlenmişti galiba yarın net başlıyorum düzenli yayınlara dedi söz verdi ordakiler bak başlamazsan s....ler adamı dedi dalga falan geçti yok yok söz dedi sonra ertesi gün gene açmadı hatta 2 hafta sonra açtı sonra iyice izlenmesi düştü
elraeni bilmiyorum ama evet unlost meşgul bi adam oyun şirketi falan var.Unlost ve sözleri klasikleşti ya bir şeyler oluyor tutamıyor adam
Bi kaç youtuberda vardı ama birde salak elraenne ağır bi laf etti ondan elraenn severlerde izlememeye başladıhaa hatırlıyorum evet baya büyük yayıncılar vardı unlost falanda vardı ilk taşındığında
Yha o sözleri vermese inanki şuan 20k izleniyor olurduUnlost ve sözleri klasikleşti ya bir şeyler oluyor tutamıyor adam
Anılar bitti be artık eskisi kadar yokKanka bende seviyorum adamın muhabbeti sarıyor ve anıları efsane dinlemeye değer
Şirketten falan ziyade sözleri baya goygoy haline geldielraeni bilmiyorum ama evet unlost meşgul bi adam oyun şirketi falan var.
Onların bileceği iş ya insanları eskisi gibi basit sanıyorlar aslında ama görüyorlarda sonradan zatenBi kaç youtuberda vardı ama birde salak elraenne ağır bi laf etti ondan elraenn severlerde izlememeye başladı
Post automatically merged:
Yha o sözleri vermese inanki şuan 20k izleniyor olurdu
Anılar bitti be artık eskisi kadar yok
Yha kendi napıyorki her bi işe adam tuttu zatenelraeni bilmiyorum ama evet unlost meşgul bi adam oyun şirketi falan var.
Hahahhah iyi seyirler geçenki ceza yayınıda acaip komiktiŞu an geçmiş yayınını izliyorum saruuuu
Evet orası öyleYha kendi napıyorki her bi işe adam tuttu zaten
Adamın kahvesini çayını yemeğini başkası getiriyor yhaEvet orası öyle
yha yha yha demekten ne anlıyorsunAdamın kahvesini çayını yemeğini başkası getiriyor yha
Yetenekli adam dostum elindeki parayı işletmesini iyi biliyor fakat ben izlemiyorum kendisini sevmiyorum yayınlarını vs.Adamın kahvesini çayını yemeğini başkası getiriyor yha
Yetenekli kabul ama o sözler tutulmalıydı zor çıkar bidaha en çok izlenen yayıncıların arasınaYetenekli adam dostum elindeki parayı işletmesini iyi biliyor fakat ben izlemiyorum kendisini sevmiyorum yayınlarını vs.
Yha kanka şimdi yha alışkanklık biliyormusun yhaTwitch denen platformu sadece CS:GO maçları için kullanıyorum. Onun dışında bütün yayıncılar bomboş.
yha yha yha demekten ne anlıyorsun
Zaten bende sanmıyorum farklı bi event olmadan sıradan bi günde çıkması zaten imkansız.Yetenekli kabul ama o sözler tutulmalıydı zor çıkar bidaha en çok izlenen yayıncıların arasına
Birde valorant volarant nereye kadar aga sıktıZaten bende sanmıyorum farklı bi event olmadan sıradan bi günde çıkması zaten imkansız.
Takım falan kurdu ya bide işte ondan öyle yapıyor ama o gün baya çeşitli oyun oynadılar yayındaBirde valorant volarant nereye kadar aga sıktı
Evet ama devamlılık yok bir sürü oyun var yha az farklı takılsa daha çok izlenirTakım falan kurdu ya bide işte ondan öyle yapıyor ama o gün baya çeşitli oyun oynadılar yayında
Ben normalde wtcn izliyorum o da öyle sıkıyor bi süre sonra valo haklısın bende sevmiyorum bu sıralar rocket league falan oynuyorumEvet ama devamlılık yok bir sürü oyun var yha az farklı takılsa daha çok izlenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?