I already have the latest version of framework. And i only have windows defender as a antivirus and its closed. Also im not using a adblock.you already disable antivirus and adblock ? how about the latest net framework ?Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
thanks.[QUOTE = "baron53, post: 1131008, member: 1220625"]
I already have the latest version of framework. And i only have windows defender as a antivirus and its closed. Also im not using a adblock.
[/ QUOTE]
I don't how to fix that , maybe some support will help you.
Kanka onaylı üyeyim zaten gördüğün gibionaylı üye olman lazım diye biliyorum
Yok kanka daha önce denedim sen deyince bir daha silip yükledim yine aynı şeyi söylüyor.bence sil baştan indir benimde olmamıştı en başta öyle yaptım
nerde hata yaşıyorsun?Bende hiç çalışmıyor
w10 sürümümwindows kaç sürüm?
https://memoryhackers.org/konular/pubg-mobile-support-area-hile-destek-konusu.71798/denew10 sürümüm
Az önce operayla girip vpn açtım ve öyle denedim. Bu sefer de load pi failed dedi.
işe yaramadı valla ya. Harfiyen yaptım ordakileri de
win10 build kaç sürüm örn: 1909, 1903, 1809, 1803, 1709 ve daha eskiişe yaramadı valla ya. Harfiyen yaptım ordakileri de
sürüm 1903win10 build kaç sürüm örn: 1909, 1903, 1809, 1803, 1709 ve daha eski
çalıştır > winver yazarak enter tuşanı basın kaç sürümü olduğu öğrenecek
konu linki verdiğimi her şey yapıp sonra yeniden UI indirip denedin mi? her şey olmadıysa UI daha beta olduğu bazı hataları sorunu olabilir. yetkilileri bunu hata sorunu düzeltecek.sürüm 1903
Konu linkindeki her şeyi yaptım da silip yüklemedim valla ondan sonra. Bir de onu yapayım son olarak. Teşekkür ederim bu arada uğraştın. Eski clientı sorunsuz kullanıyordum da bu sıkıntı çıkardı ya. Sağ ol tekrar.konu linki verdiğimi her şey yapıp sonra yeniden UI indirip denedin mi? her şey olmadıysa UI daha beta olduğu bazı hataları sorunu olabilir. yetkilileri bunu hata sorunu düzeltecek.
Yukarda yazdım birkaç kez yaptım hepsinisilip tekrar yükle yada virüs programı falan kapat