Dostum kedi dediğin büyük bir hayvandır. onun 5.kata çıkması bile zor. kedinin büyüklüğü ile karaböceğin büyüklüğü aynı değilEğer evinde o kadar sinek değilde kedi olsaydı terlikle pestili çıkana kadar vurur muydun ? Cevabını merak ettim
Yanlış sormuş olabilirim elinde olsa o kadar kediyi sinek gibi gözünü kırpmadan öldürür müsün ?Dostum kedi dediğin büyük bir hayvandır. onun 5.kata çıkması bile zor. kedinin büyüklüğü ile karaböceğin büyüklüğü aynı değil
sen bir şakasın dimi ne alakası var kediye şşşt dersin gider yada alırsın dışarıya koyarsın geri gelmezEğer evinde o kadar sinek değilde kedi olsaydı terlikle pestili çıkana kadar vurur muydun ? Cevabını merak ettim
Beynimi morfin gibi uyuşturdun ya zihnimi boşaltmam lazım tuvalette bile düşünüyorumkanka bugün kaç kere girdin kısır döngüye en az 10 var bence :d
senin sorduğun soru çok alakasız. ben o böcekleri evimi istila ettikleri için öldürüyorum.Yanlış sormuş olabilirim elinde olsa o kadar kediyi sinek gibi gözünü kırpmadan öldürür müsün ?
kanka adam şaka yapıyo heralde sakinleş birazsenin sorduğun soru çok alakasız. ben o böcekleri evimi istila ettikleri için öldürüyorum.
Ben anlaşılmadığı mı düşünüyorum ve "sen şakasın dimi" lafını da anlamadımsen bir şakasın dimi ne alakası var kediye şşşt dersin gider yada alırsın dışarıya koyarsın geri gelmez
evet sen şaka yapıyosun anladım yani bu adar ***** olamazsınBen anlaşılmadığı mı düşünüyorum ve "sen şakasın dimi" lafını da anlamadım
kanka bu durum sinirlenilecek bir durum değil sadece tartışıyoruzkanka adam şaka yapıyo heralde sakinleş biraz
heeee senin sinirlendiğini zannettimkanka bu durum sinirlenilecek bir durum değil sadece tartışıyoruz
yok bu duruma sinirlenilmez zatenheeee senin sinirlendiğini zannettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?