Üye
bir cok ayar gördüm kasmaması icin bir cogunuda denedim ama hala donmalar takılmalar yasıyorum Monster notebook abra a5 v9.2 bilgayarımın modeli
Boş Yapma Kardeşim Yorum Yapıcaksan Adam Gibi YapHocam yanlış anlamayın ama hilede trojen var.dün gece 3 lere kadar uğraştım ve hiledeki virüs bilgisayarda mining yapıypor.işlemciye yükleniyor.düşük seviyeli bilgisyarlarda donma yaşanmıyor çünkü mining yapmıyorlar.orta sınıf bilgisayarın varsa benim gibi geçmiş olsun.car cur kasa kasa oynacaksın veya üst sınıf bilgisayara geçicekain
trojen ve mining mi sence mining yapsa bunu pc sahibi anlamaz mı cünkü ekran kartı ve işlemciyin neredeyse %80 kullanır ve pc de chrome bile acmak zor hale gelirHocam yanlış anlamayın ama hilede trojen var.dün gece 3 lere kadar uğraştım ve hiledeki virüs bilgisayarda mining yapıypor.işlemciye yükleniyor.düşük seviyeli bilgisyarlarda donma yaşanmıyor çünkü mining yapmıyorlar.orta sınıf bilgisayarın varsa benim gibi geçmiş olsun.car cur kasa kasa oynacaksın veya üst sınıf bilgisayara geçicekain