Ultra Üye
dostum büyük ihtimal indirmek istediğin apk bozuk veya gameloop izin vermiyor. başka emulator deneme şansın var mıGameloop 64 bitlik versiyonuda denedim, yine ilgili apk yüklenmedi.
dostum büyük ihtimal indirmek istediğin apk bozuk veya gameloop izin vermiyor. başka emulator deneme şansın var mıGameloop 64 bitlik versiyonuda denedim, yine ilgili apk yüklenmedi.
Apknın bozuk olduğunu sanmıyorumda, ya bizim emülatör engelliyor ya da bazı tür apklar emülatörün sürümünü desteklemiyor.dostum büyük ihtimal indirmek istediğin apk bozuk veya gameloop izin vermiyor. başka emulator deneme şansın var mı
gameloop'un işi olabilir. apk'nın bozuk olduğunu düşünmüyorsan gameloop engelliyor büyük ihtimal dostum. bluestack, nox, memuplay, LDPlayer deneyebilirsinApknın bozuk olduğunu sanmıyorumda, ya bizim emülatör engelliyor ya da bazı tür apklar emülatörün sürümünü desteklemiyor.
reis seni anlıyorum telefon için tasarlanmış apk yükleyeceksin amagameloop es dosya vss yüklemeyi kaldırdı kaldırdığı için oyun dosyalarına ulaşamıyoruz bende çok denedim ama malaseffes dosya yöneticisini kullanıyorum bende, yüklemiyor valla. birkaç farklı ayarda yine deneyeceğim bakalım.
https://memoryhackers.org/konular/pubgm-2-4-global-wall-hack-distance-64bit.256896/buradaki uygulamayı kurmaya çalışıyorum,
gameloop dışında emülatörler işime yaramıyor arkadaşlar
Gameloopu pubg mobile için kullanıyorum, diğer emülatörlerde daha berbat çalışıyor. Maç bulmuyor ve kısa süreli ban atıyor, hile açmasan bile.reis seni anlıyorum telefon için tasarlanmış apk yükleyeceksin amagameloop es dosya vss yüklemeyi kaldırdı kaldırdığı için oyun dosyalarına ulaşamıyoruz bende çok denedim ama malaseff
ben bluestacks da direk pc ye indirip ordan sürükleyerek yüklüyordum hiç sorun olmuyordu onu deneyebilirsines dosya yöneticisini kullanıyorum bende, yüklemiyor valla. birkaç farklı ayarda yine deneyeceğim bakalım.
https://memoryhackers.org/konular/pubgm-2-4-global-wall-hack-distance-64bit.256896/buradaki uygulamayı kurmaya çalışıyorum,
gameloop dışında emülatörler işime yaramıyor arkadaşlar