handbrake kullanekrana emülatöründe tespit edilen sıra dışı hareketler sebebiyle hesabın geçici olarak donduruldu. Lütfen emülatörünü son sürümüne güncelle yazısı çıkıyor. Diğer hesaptan da el oynadım şimdi onada giremiyorum. Sebebini veya çözümünü bilen var mıdır __
dostum hile fixlendi artık benim arkadaşım vnh** kullanıyor oda 10dk sonrasında 10 yıl ban atıyor ezpubgm ise eskiden 10dk ban atıyordu sadece ama simdi senin yaşadıgın sorunu yaşatıyor 1 günlük ban atıyor güncelleme bekliyoruz o yüzden BIRAZ DIKKATLI OLekrana emülatöründe tespit edilen sıra dışı hareketler sebebiyle hesabın geçici olarak donduruldu. Lütfen emülatörünü son sürümüne güncelle yazısı çıkıyor. Diğer hesaptan da el oynadım şimdi onada giremiyorum. Sebebini veya çözümünü bilen var mıdır __
dikkatli olsa bile ban atıyor kardeşhandbrake kullan
dostum hile fixlendi artık benim arkadaşım vnh** kullanıyor oda 10dk sonrasında 10 yıl ban atıyor ezpubgm ise eskiden 10dk ban atıyordu sadece ama simdi senin yaşadıgın sorunu yaşatıyor 1 günlük ban atıyor güncelleme bekliyoruz o yüzden BIRAZ DIKKATLI OL
hile güncellenecek mi peki bilgi var mı ?di
dikkatli olsa bile ban atıyor kardeş
Aynen hocam şu an N_va da fix durumda 10dk sonrada 10 yıl atıyor BanPanı sürekli güncelliyorlar .dostum hile fixlendi artık benim arkadaşım vnh** kullanıyor oda 10dk sonrasında 10 yıl ban atıyor ezpubgm ise eskiden 10dk ban atıyordu sadece ama simdi senin yaşadıgın sorunu yaşatıyor 1 günlük ban atıyor güncelleme bekliyoruz o yüzden
vnhax iyi bir bypass olmadan 2:5 dakika bile dayanamaz uçakta ban yersin demekki arkadaşların vnhax alıcak parayı buluyor ama bypass alıcak paraları kalmıyordostum hile fixlendi artık benim arkadaşım vnh** kullanıyor oda 10dk sonrasında 10 yıl ban atıyor ezpubgm ise eskiden 10dk ban atıyordu sadece ama simdi senin yaşadıgın sorunu yaşatıyor 1 günlük ban atıyor güncelleme bekliyoruz o yüzden
hocam vn bedava versiyonunu kullanıyordur takma çok (;***** iyi bir bypass olmadan 2:5 dakika bile dayanamaz uçakta ban yersin demekki arkadaşların ***** alıcak parayı buluyor ama bypass alıcak paraları kalmıyor
dostum hileyi satın almıyor free kullanıyor ama sen bilirsin***** iyi bir bypass olmadan 2:5 dakika bile dayanamaz uçakta ban yersin demekki arkadaşların ***** alıcak parayı buluyor ama bypass alıcak paraları kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?