En cringe anlarınızı anlatır mısınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Herkese merhabalar ben emre.

Herkes en cringe anını anlatabilir mi çok ilginç şeyler gelecek eminim

Konuyu açmış olduğum için ben başlıyorum...

10-12 yaşlarımda uyurken rüyalar görüyordum herkes gibi. Ama bu rüya biraz farklı. Gece çok çişim geliyordu ve tuvalete gidip çişimi yapıyordum. Taa ki donum ıslanana kadar. Aslında o tuvalete gitme süreci tamamen beynimin uydurduğu bir şeymiş. Bu şekilde defalarca kez altıma yaptım. Aslında tuvalete yaptığımı sanıyorken yatağımdan hiç kalkmıyormuşum...

Sizlerden de bekliyorum cringe anlarınızı...

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
az önce gerçekleşen olayı anlatıyorum . hastaneye gittim 5 -6 tane kan şişesi doldurdular bazıları mavi renkli bazıları sarı renkli kan örneklerini aldıktan sonra aşağıya indim çişimi yapacam bu sefer gelmiyor korkudan geldik eve şiki şiki baba açtım bir sürü nar yedim lipton mango ve limonlu içtim soda içtim şiki şiki babadan sonra çişim geldi lan ilham geldi
edit: artık müzik dinleyemiyorum lan sinirden mi neyden bilmiyorum

edit2: sigara yıda bıraktım canım istemiyor içemiyorum artık çok iyi olmuşum sağ olun var olun

in your area
Süper Üye
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Okulda akıllı tahtadan soru cozuyorduk. Hoca kim bu soruya kalkmak ister dedi ben kaldırdım parmağımı hoca beni kaldırdı. Sonra akıllı tahtada soru vardı sil onu oraya yap dedi aslında uygulamadan silecegime gidip normal tahta silgisini alıp silmiştim. Sonra neden silmiyor diyo hocaya sormuştum. Sınıf kahkaha attı.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bu çok iyiymiş ya ahahahaha

Edit: Senin yerinde olmak istemezdim o an ama sınıfın o kadar gülmesi hoş olmamış, ayıp etmişler
Post automatically merged:

Biz bizeyiz yahu çekinmeyin biraz eğlenelim.

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Ortaokulda matematik hocasına hocam diyecegime hacım demistim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...