6milyar dolar gelir elde etti ama ondan önceki yaptıkları onca masraf falanda var bundaTake two geliri 7 milyardan fazla diye biliyorum rockstar gta v den çıkarttı o kadar parayı
tencent vardıda böyle hentai tarzı oyunlar yapıyordu firma pubg ile gelirlerini çok feci katladılar ve gene pubg sayesinde ününe ün kattılarvay Tencent Games bu kadar büyük olduğunu bilmiyordum
tencent vardıda böyle hentai tarzı oyunlar yapıyordu firma pubg ile gelirlerini çok feci katladılar ve gene pubg sayesinde ününe ün kattılarvay Tencent Games bu kadar büyük olduğunu bilmiyordum
Yanlış bilgi vermeyelim Tencent pubg sayesinde Türkiye'de duyuldu ancak aslında birçok oyun firmasının sahibi ve ortağıdır.6milyar dolar gelir elde etti ama ondan önceki yaptıkları onca masraf falanda var bunda
Post automatically merged:
tencent vardıda böyle hentai tarzı oyunlar yapıyordu firma pubg ile gelirlerini çok feci katladılar ve gene pubg sayesinde ününe ün kattılar
Post automatically merged:
tencent vardıda böyle hentai tarzı oyunlar yapıyordu firma pubg ile gelirlerini çok feci katladılar ve gene pubg sayesinde ününe ün kattılar
ben ne dedim ?Yanlış bilgi vermeyelim Tencent pubg sayesinde Türkiye'de duyuldu ancak aslında birçok oyun firmasının sahibi ve ortağıdır.
enis kirazoğluRakamlar ve sıralama verilerini nereden kaynakça olarak aldın bilmiyorum ama farklı rakamlar ve sıralama var gibi biliyorum bende başka makalelerden
+1Şu çinliler dünyayı ele geçirecek rez alın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?