belki çok fantastik film izliyorsunBenim en değişik rüyam, ölmemdi. Evet evet, rüya da öldüm ve uyanmadım. Teras katta bulunan evimizden aşağı düştüm fakat sıçrayarak uyanmak yerine etrafım kıpkırmızı bir yere geldim, ranzalar falan vardı. Sanırım burası cehennemdi. Cehennemle cennet arasında savaş çıkıyordu falan orda uyanmıştım, kurgu falan değil en saçma rüyam bu.
Kankaaaaaamkanalzisyon tavuk but parçası düsmüstü onu çıkarıp yemistin en değisik rüyam bu
valla bende anlamadım reis ya hala aklımda 11 yasımda görmüstümKankaaaaaamherkesi okudumda seninki neymiş ya tavuğa küstün mü bari
Yerinde olsam çoktan tavuğa küsmüş proteinsiz bir hayat geçiriyordumvalla bende anlamadım reis ya hala aklımda 11 yasımda görmüstüm
rüyamda valorantın içindeydim ve sage olmuştumBenim en değişik rüyam, ölmemdi. Evet evet, rüya da öldüm ve uyanmadım. Teras katta bulunan evimizden aşağı düştüm fakat sıçrayarak uyanmak yerine etrafım kıpkırmızı bir yere geldim, ranzalar falan vardı. Sanırım burası cehennemdi. Cehennemle cennet arasında savaş çıkıyordu falan orda uyanmıştım, kurgu falan değil en saçma rüyam bu.
Ne bağımlısı günde 2-3 el atıp çıkıyorum hahaharüyamda valorantın içindeydim ve sage olmuştum
aşırı fazla oynamıyorum 3 4 saat oynayıp çıkıyorum fakat bilinç altıma işlemiş girmediğim zamanlar kendımı kotu hissediyorumNe bağımlısı günde 2-3 el atıp çıkıyorum hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?