- Yasaklandı
-
Puma
Banlı Üye
Kim Jong-un'un oluşturduğu bişey malum dünyanın en güçlüsü olmak çok istiyor ve siber saldırılardan korunmak içinde böyle bir grup oluşturmuş.Yani Onların Ülkesinde İnternet Vb. Şeyler Yasak Diye Biliyordum Bunlar Nereden Temin Etmişler 6000 Kişi Hacker Grubu Kurmuşlar Garip Ve Düşündürücü
Aynen adam psikopat.işin içinde kinyong varsa tamamdır
Gelecek top tüfekte değil internette. Emin ol 6000 kişilik hacker grubu 50 bin kişilik askeri ordudan daha tehlikel, zorda olsa her hangi bir yazılıma sızarlarsa iş biter.6000 kişi ne sanki ordu kuruyorlar
Çok doğru katılıyorum.Gelecek top tüfekte değil internette. Emin ol 6000 kişilik hacker grubu 50 bin kişilik askeri ordudan daha tehlikel, zorda olsa her hangi bir yazılıma sızarlarsa iş biter.
kardeşim sen bilimiyorsun ama açıklayayım Memory Hackers ülkeye etki edecek şeyler ile uğraşmıyor sadece oyun hileleri vb şeylerle ugrasrken Ayyıldız Team vb. gruplar ülkeye etki edecek şeylerle ugrasıyor, Ancak MemoryHackers işinin en iyisi olduğu bariz ortada 2,5m Üyepubg lıte gordukten sonra tabıkıde memory hacker grubu
Hayır anonymous eskide kaldı kardoanonymus diye biliyordum ben
haklısın her şeyin dijitalleştiği bir dönemdeyizGelecek top tüfekte değil internette. Emin ol 6000 kişilik hacker grubu 50 bin kişilik askeri ordudan daha tehlikel, zorda olsa her hangi bir yazılıma sızarlarsa iş biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?