aynen doktorun verdiği saatte yarım saat sonra tekrar yarım saat sonra toplam 1 saatİlk soru 1 saat olması lazım galiba bi ara görmüştüm bi yerde
kardeş nerden bilek ben zorları sormadım güzelleri sordumAlınma ama basit sorular be hacı, ben bir soru sorayım.
Yüz rakamlı bir sayıda her bitişik iki rakamın oluşturduğu sayı, ya 17'ye ya da 23'e bölünebilmektedir.En sağdaki rakamın el soldaki rakamdan 2 sayı büyük olduğuna göre bu sayının en soldaki üç rakamını nedir?
hiçbirinin cevabına bakmadan hepsini bilemezsin benceBu sorulara zeka soruları deniyorsa çok garip.
hiçbirinin cevabına bakmadan hepsini bilemezsin bence
1.1.5 saat
2.BÜÜN AYLARDA 28GÜN VAR
3.İLK ÖNCE KİBRİTİ YAKARIZ
4.BABA OĞUL
5.SAAT KAÇ ?
6.DEDE DEDENİN ÇOCUGU DENENİN ÇOCUGUNUN ÇOCUGU
HEPSİ DOĞRUMU
yine iyi yaptım1. yanlış 1 saat olcaktı
Aynn tebrikleryine iyi yaptım
2. 12 olcakMerhaba değişik zeka sorularıyla karsınızdayım
1. Soru : Doktorunuz size 3 hap verir ve bunları yarımşar saat arayla almanızı tavsiye ederse, ilaçların tamamını bitirmeniz ne kadar sürer?
2. Soru : Bazı aylar 30, bazıları 31 çeker; kaç ayda 28 gün vardır?
3. Soru : Sadece bir tek kibritiniz var, içinde bir gaz lambası, bir gaz sobası, ve bir de mum bulunan karanlık ve soğuk bir odaya girdiniz… Önce hangisini yakarsınız?
4. Soru : Bir Tepede 2 Tane Kızılderili Var Biri Diğerinin Oğlunun Babasıdır Bunların Akrabalık Derecesi Nedir?
5. Soru : gün içinde aynı soruyu soran ve her seferinde başka cevap alan soru nedir?
6. Soru : 2 oğul 2 baba göle balık tutmaya gittik her birimiz bir tane tuttu eve dönünce 3 tane balık vardı.
Yanlış olqnlar var1.1.5 saat
2.BÜÜN AYLARDA 28GÜN VAR
3.İLK ÖNCE KİBRİTİ YAKARIZ
4.BABA OĞUL
5.SAAT KAÇ ?
6.DEDE DEDENİN ÇOCUGU DENENİN ÇOCUGUNUN ÇOCUGU
HEPSİ DOĞRUMU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?