17 May 2018 Yasaklandı #1 ÜzgünAdam Ü Herkesi öldürüyoruz.Kimini kurşunla, kimini sözle Banlı Üye Katılım 7 Tem 2017 Mesajlar 2,429 Çözümler 1 Tepki puanı 322 8 HİZMET YILI Arkadaşlar bir sorum olacak.Programlamaya başlamak istiyorum en kolay ve başlanması gereken ilk dil hangisi.Dword Team gibi hileler hangi programlama dili ile yapılıyor ve bu dilleri nasıl öğrenebilirim ?
Arkadaşlar bir sorum olacak.Programlamaya başlamak istiyorum en kolay ve başlanması gereken ilk dil hangisi.Dword Team gibi hileler hangi programlama dili ile yapılıyor ve bu dilleri nasıl öğrenebilirim ?
17 May 2018 #2 Jacquelyn Isse Kun Emektar Üye Katılım 15 May 2017 Mesajlar 4,801 Çözümler 5 Tepki puanı 2,106 Ödüller 15 Sosyal 9 HİZMET YILI en kolay kodlama dili VB.Net Dword'un yaptığı hile ise c++ ile yapılmaktadır ki en zor kodlama dili c++'dır Oyla 0 Olumsuz oyla
en kolay kodlama dili VB.Net Dword'un yaptığı hile ise c++ ile yapılmaktadır ki en zor kodlama dili c++'dır
17 May 2018 Konuyu başlatan Yasaklandı #3 ÜzgünAdam Ü Herkesi öldürüyoruz.Kimini kurşunla, kimini sözle Banlı Üye Katılım 7 Tem 2017 Mesajlar 2,429 Çözümler 1 Tepki puanı 322 8 HİZMET YILI #ExPlus' Alıntı: en kolay kodlama dili VB.Net Dword'un yaptığı hile ise c++ ile yapılmaktadır ki en zor kodlama dili c++'dır Genişletmek için tıklayın ... Bypass nasıl kodlanıyor hangi dille Oyla 0 Olumsuz oyla
#ExPlus' Alıntı: en kolay kodlama dili VB.Net Dword'un yaptığı hile ise c++ ile yapılmaktadır ki en zor kodlama dili c++'dır Genişletmek için tıklayın ... Bypass nasıl kodlanıyor hangi dille
17 May 2018 #4 CaptainMemory C Seçkin Üye Katılım 2 Şub 2017 Mesajlar 358 Tepki puanı 106 Yaş 30 9 HİZMET YILI ÜzgünAdam' Alıntı: Bypass nasıl kodlanıyor hangi dille Genişletmek için tıklayın ... Bypass çeşidine göre bu listedeki her dilde kodlanabilir ama oyun hileleri için genelde c++ kullanılır Oyla 0 Olumsuz oyla
ÜzgünAdam' Alıntı: Bypass nasıl kodlanıyor hangi dille Genişletmek için tıklayın ... Bypass çeşidine göre bu listedeki her dilde kodlanabilir ama oyun hileleri için genelde c++ kullanılır
17 May 2018 #5 VowS V Geri Gelen Biri Ultra Üye Katılım 27 Ara 2017 Mesajlar 1,548 Tepki puanı 273 Yaş 28 8 HİZMET YILI En kolay başlama VB net tir fakat vb nette windows işletim sisteminin dışına çıkamayacağını unutma Oyla 0 Olumsuz oyla
17 May 2018 #6 dedsuo D Üye Katılım 19 Nis 2018 Mesajlar 29 Çözümler 1 Tepki puanı 3 Yaş 30 8 HİZMET YILI #ExPlus' Alıntı: en kolay kodlama dili VB.Net Dword'un yaptığı hile ise c++ ile yapılmaktadır ki en zor kodlama dili c++'dır Genişletmek için tıklayın ... enzor olan değil c++dan zor yazılım dilleride var Oyla 0 Olumsuz oyla
#ExPlus' Alıntı: en kolay kodlama dili VB.Net Dword'un yaptığı hile ise c++ ile yapılmaktadır ki en zor kodlama dili c++'dır Genişletmek için tıklayın ... enzor olan değil c++dan zor yazılım dilleride var
17 May 2018 #7 VowS V Geri Gelen Biri Ultra Üye Katılım 27 Ara 2017 Mesajlar 1,548 Tepki puanı 273 Yaş 28 8 HİZMET YILI dedsuo' Alıntı: enzor olan değil c++dan zor yazılım dilleride var Genişletmek için tıklayın ... Yazdıkları arasında en zoru c++ Oyla 0 Olumsuz oyla
dedsuo' Alıntı: enzor olan değil c++dan zor yazılım dilleride var Genişletmek için tıklayın ... Yazdıkları arasında en zoru c++
17 May 2018 #8 dedsuo D Üye Katılım 19 Nis 2018 Mesajlar 29 Çözümler 1 Tepki puanı 3 Yaş 30 8 HİZMET YILI VowS' Alıntı: Yazdıkları arasında en zoru c++ Genişletmek için tıklayın ... dostum bu arkdaş #ExPlus' Alıntı: en kolay kodlama dili VB.Net Dword'un yaptığı hile ise c++ ile yapılmaktadır ki en zor kodlama dili c++'dır Genişletmek için tıklayın ... genelleme yapmış ona cevap verdim Oyla 0 Olumsuz oyla
VowS' Alıntı: Yazdıkları arasında en zoru c++ Genişletmek için tıklayın ... dostum bu arkdaş #ExPlus' Alıntı: en kolay kodlama dili VB.Net Dword'un yaptığı hile ise c++ ile yapılmaktadır ki en zor kodlama dili c++'dır Genişletmek için tıklayın ... genelleme yapmış ona cevap verdim
17 May 2018 #9 VowS V Geri Gelen Biri Ultra Üye Katılım 27 Ara 2017 Mesajlar 1,548 Tepki puanı 273 Yaş 28 8 HİZMET YILI dedsuo' Alıntı: dostum bu arkdaş genelleme yapmış ona cevap verdim Genişletmek için tıklayın ... Anladım tamam. Oyla 0 Olumsuz oyla
dedsuo' Alıntı: dostum bu arkdaş genelleme yapmış ona cevap verdim Genişletmek için tıklayın ... Anladım tamam.
17 May 2018 #10 KwanesTE K Onaylı Üye Katılım 19 Eyl 2017 Mesajlar 147 Tepki puanı 1 8 HİZMET YILI Öncelikle VB.NET veya Pyhton İle Başlıyabilirsin Olayı Kavradıktan Sonra C# C++ Gibi Dillere Geçebilirsin Oyla 0 Olumsuz oyla
Öncelikle VB.NET veya Pyhton İle Başlıyabilirsin Olayı Kavradıktan Sonra C# C++ Gibi Dillere Geçebilirsin
17 May 2018 #11 Lady Dimitrescu L Ultra Üye Katılım 6 May 2018 Mesajlar 2,369 Çözümler 1 Tepki puanı 591 Ödüller 11 8 HİZMET YILI Yeni başlayanlar için VB.net öneririm ama en ideal dil C++ dır Oyla 0 Olumsuz oyla