İnsanlar gelecekte anime karakterlerini andıracakmış nerede gördüğümü hatırlamıyorum.corona evrimleşerek insanları anime karakterlerine dönüşterecek
10’a 100 değil de 400 diyebiliriz.Ya Corona Nın En Büyük Sıkıntısı 100 VAKA Diyelimki Var sadece 10 U Deniliyor Garip
Hiç akıllanacaklarını zannetmiyorum. Aksine daha çok yiceklercorona iyi oldu çinlileri akıllandırır bir daha her önüne geleni yemezler![]()
Hocam bunlar daha cocuk boşverinGülünecek bir durumu yok bunun.
sırf almanyada çogu iş yeri kapalı. fabrikalar kapandı neredeyse tüm avrupada hayat durdu. Bize etkisi olmayacakmı bunların tabiki olacak. Covid-19 konusunda iyi günlerimizdeyiz bundan emin olun. Daha kötü günler başlamadı (imla hataları için kusura bakmayın)Valla dünyanın tüm ekonomileri çökebilir. İhtimal çok uzak değil yani.
sırf almanyada çogu iş yeri kapalı. fabrikalar kapandı neredeyse tüm avrupada hayat durdu. Bize etkisi olmayacakmı bunların tabiki olacak. Covid-19 konusunda iyi günlerimizdeyiz bundan emin olun. Daha kötü günler başlamadı (imla hataları için kusura bakmayın)
korona virüsü insan yapımı biyolojik bir silahtır dünyanın temizlenmesi ve bazı ülkelerin büyük güç olmak için yaptığı stratejidir
voaa senpaii xdİnsanlar gelecekte anime karakterlerini andıracakmış nerede gördüğümü hatırlamıyorum.