Uzman Üye
valorant vanguard baya iyi
hile bitmiyor adamlar isteseler tek seferde bitirirler fakat oyunun büyük kısmı hile bitirirlerse oyuncu gider oyuncu giderse para kazanamazlar prime alıp ban yiyenler geri prime alacaklar birşey değişmeyecek yine para kazanacaklarpeki o zaman diğer oyunlar neden boyle bi sistem kullanmıyo ?
bu soruyu gercekten cok merak ediyorum yapımcıların işine mi gelmiyo yoksa şirketinde de hile yazan yazılımıcıları mı var para ile satılsın diye orneğin csgo neden hile bitmiyor olabilir senelerdir ?
aynen onu demeye çalıştım adamlar isterse bitirir bu sefer de para kazanamıcaklar bile bile bitirmiyolar ama boyle de az da olsa oyuncu kaybediyolarhile bitmiyor adamlar isteseler tek seferde bitirirler fakat oyunun büyük kısmı hile bitirirlerse oyuncu gider oyuncu giderse para kazanamazlar prime alıp ban yiyenler geri prime alacaklar birşey değişmeyecek yine para kazanacaklar
valve oyun konusunda ve oyun platformu konusunda ne kadar başarılı olsada anti cheat konusunda bir o kadar başarısız ve csgo dünya üzerinde fazla kitleye sahip olduğu için hile yazan kişiler oraya daha fazla odaklanıyorpeki o zaman diğer oyunlar neden boyle bi sistem kullanmıyo ?
bu soruyu gercekten cok merak ediyorum yapımcıların işine mi gelmiyo yoksa şirketinde de hile yazan yazılımıcıları mı var para ile satılsın diye orneğin csgo neden hile bitmiyor olabilir senelerdir ?
benim fikrim valve bilerek güzel bi sistem getrmiyo çünkü çok oyuncu kaybetcek kendisi de biliyor çünkü valorant da oyle bişey yok riot çalışıypvalve oyun konusunda ve oyun platformu konusunda ne kadar başarılı olsada anti cheat konusunda bir o kadar başarısız ve csgo dünya üzerinde fazla kitleye sahip olduğu için hile yazan kişiler oraya daha fazla odaklanıyor
bak oda olabilirbenim fikrim valve bilerek güzel bi sistem getrmiyo çünkü çok oyuncu kaybetcek kendisi de biliyor çünkü valorant da oyle bişey yok riot çalışıyp
fivem oynadıgımdan biliyorum normal bi sw ac hile koruması olmasın whitelist denilen bişey var o olmasın suncu 40-50 kişi başlar en az full hile korumalı sw açıyoruz sırf admin tayfayla 5*10 kişi başlıyoruzbak oda olabilirzamanında mc serverim vardı hile koruması basitken online yüksekti hile koruması sağlama geçince 0 online
![]()