en iyi anti cheat easy Anti-Cheat mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Vanguard çok iddialı bir anti cheat Bence en iyisi vanguard

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
aynı şekilde wolfteamda easy anti cheat kullanıyor fakat gördüğün gibi dword team ekibindeki güzel insanlar hile yapabiliyorlar bu anticheatle alakalı değil oyunun yapısıyla alakalıda olabilir tabiki iyi forumlar.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
direk açıklayayım zamanında fivem sunucu açtım genellikle fivem hilelerinde silah basma olayı denen bir mevzu var normalde gerçek hayat rolü yaptıgın bir oyunda direk eline silah geçerse millet ortalıgı gta onlineye çeviriyor o yüzden millet hile yapıp silah alıyor ve anti cheatları da şöyle çalışıyor örneğin ; rpg yada troll gibi silahlar alırsan otomatikmen esx_blacklistweapon diye bir dosya var eline o silah geçtiği gibi otomatikmen banlanırsın genellikle tek silah veren hileler yok o yüzden böyle bir anticheat sistemi vardır launcher olan sunucularda hile açmak aşırı zor çünkü onlar injector gibi şeyleri otomatikmen kapatıp onların log sistemine düşersin benim bildiklerim bu kadar iyi forumlar dilerim .

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
direk açıklayayım zamanında fivem sunucu açtım genellikle fivem hilelerinde silah basma olayı denen bir mevzu var normalde gerçek hayat rolü yaptıgın bir oyunda direk eline silah geçerse millet ortalıgı gta onlineye çeviriyor o yüzden millet hile yapıp silah alıyor ve anti cheatları da şöyle çalışıyor örneğin ; rpg yada troll gibi silahlar alırsan otomatikmen esx_blacklistweapon diye bir dosya var eline o silah geçtiği gibi otomatikmen banlanırsın genellikle tek silah veren hileler yok o yüzden böyle bir anticheat sistemi vardır launcher olan sunucularda hile açmak aşırı zor çünkü onlar injector gibi şeyleri otomatikmen kapatıp onların log sistemine düşersin benim bildiklerim bu kadar iyi forumlar dilerim .
evet ama fivemde çok hile var memoryde ban kaldırıcı bile paylaşıldı o kadar iyimi bilemem aga

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
aynen bende buradan hile açmıştım global ban yemiştim ve kalkdı :D ayrıca launcherlilerde maalesef açamıyorsun adam senin google chromedan bile yazdıgın şeyi görebiliyor launcherli sunuculara girme tavsiyemdir

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Vanguard güzel EAC da idare edet bazı oyunlarda bypasslanıyor ama

Seçkin Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
vaolarant da hiç hile denk gelmedi ama kullananlar var diye biliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...