Her zaman bir çıkış vardır...
Süper Üye
İstersen antivirüs programını silip tekrar yüklemeyi deneTamam arkadaşlar da iyi de bende biliyorum da açılmıyor
Öyle yapabilirim de ben buna free key yazmıştım şimdi internetten arasan çoğu çalışmazdırİstersen antivirüs programını silip tekrar yüklemeyi dene
sistemi geri yükleTamam arkadaşlar da iyi de bende biliyorum da açılmıyor
Nasıl yüklücemsistemi geri yükle
çinliler diyorsun hee bakayım biİyi Değilmi Bilemem Ama 360 Total Security Kullanıyorum Memnumum Bir Fiske Vurmadı Bana
Kaspersky'ın 1 yıllık ücretsiz sürümü var. Onu kullanabilirsinÖyle yapabilirim de ben buna free key yazmıştım şimdi internetten arasan çoğu çalışmazdır
yani tabi bazıları hiç işe yaramıyor ama şimdi güvenemiyorum kaspersky da bozuldu açılmıyor malwerebyts indirmeyi düşünüyorumhicbiri bir isr yaramiyor habrrin olsun dostum. kac tane virus yedim hic biri bir afederisn ama b*ka yaramadi. O yüzden internette indirdigin seylere dikkat et diyorum hicbini onermiyorum
Adam haklı ayda bir kez temizlik yap indirdiklerine dikkat et 30 dk alır maksimumhicbiri bir isr yaramiyor habrrin olsun dostum. kac tane virus yedim hic biri bir afederisn ama b*ka yaramadi. O yüzden internette indirdigin seylere dikkat et diyorum hicbini onermiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?