- Yasaklandı
-
exeli herhangi bir yerden indirip orjinal yapabilirsin. youtube da var nasıl yapıldığıExcel bulabilirmiyim bedava , yalnız benzer yan programlarını değil direk olarak excel'i
Teşekkür ederiz konu paylaşımın içinBu siteler kesinlikle en çok tercih ettiğim, kullandığım, sevdiğim ve tavsiye ettiğim sitelerdir. Yüzlerce download yaptım bir tane virüs çıkmadı.
Siteler:
uptodown.com (En çok indirme yaptığım ve kolay indirme ve kalite açısından en çok kullandığım sitedir kendisi)
softonic.com (Uptodown'da bir dosya bulamazsam buradan indirme yaptığım sitedir)
filepuma.com (Çeşitli ISO dosyaları, kullandığım programların eski sürümlerini buradan indiriyorum)
gezginler.net (Bulamadığım PC driverlarını buradan indiriyorum)
Bir sürü program yayınlamışlar, Hepsinin en yeni sürümünü koyma şansları ne yazık ki olmuyor. Fakat güncel sürüm geldiğinde en az 2 gün sonra güncel sürümü koyuyorlar diye biliyorum. 1000 tane yazılımın her birinin güncel sürümünü koyma gibi bir şansları yok zaten.bu indirme sitelerinin bazıları eski program sürümlerini güncellemeden siteye koyuyor dikkatli olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?