En iyi link kısaltma sitesi nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
⚡️ GAME OVER ⚡️
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
merhaba öneride bulunabileceğiniz link kısaltma servisi varmı ve fazla kazandıran

ben pnd kullanıyorum geçen senede 1000 tıklamaya 15 tl veriyodu 15 tl de değildi 13 tl felan aradan 1 sene geçti hayla 15 tl veriyor tabi sistemde böyle gösteriyor 13 tl gibi bir para veriyor kullanmalımıyım ?

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Shorte.st
en çok para kazandıran link kısaltma sitesi olarak görünüyor istersen sende araştırabilirsin

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
bitly deneyebilirsin para kazanma kısmını bilmiyorum ama ben onu kullanıyorum

⚡️ GAME OVER ⚡️
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Shorte.st
en çok para kazandıran link kısaltma sitesi olarak görünüyor istersen sende araştırabilirsin
1000 tıklama başına ne kadar veriyor ve dolar üzerinden çalışıyorlar para transferi işleminde sıkıntı çıkmasın

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
1000 tıklama başına ne kadar veriyor ve dolar üzerinden çalışıyorlar para transferi işleminde sıkıntı çıkmasın
ön ödemeli kart kullanıyorsan veya ininal falan kullanıyorsan sıkıntı çıkarabilir, bilmğiyorum kullanmadım sadece en çok para kazandıraln link kısaltma sitelerinin başında bu var

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Shorte vardı ben onu kullandım ama para kazanmayı başaramadım kullanmadan önce baya araştırmıştım en iyisi o diyorlardı.

⚡️ GAME OVER ⚡️
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ön ödemeli kart kullanıyorsan veya ininal falan kullanıyorsan sıkıntı çıkarabilir, bilmğiyorum kullanmadım sadece en çok para kazandıraln link kısaltma sitelerinin başında bu var
türkiyede onun hakkında kimse video çekmemiş güvenemedim neyse teşşkürler

⚡️❄️
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Shrinkearn var , sanırım 1000 izlenme başına 3 Dolar ile 20 Dolar arası değişiyordu.

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Kardeşim linklerin hepsi genelikle aynı zihniyette çalışıyor detaylı arama yapmaya hiç gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...