Deneyecegım kardesımDostum hepsi kasma durumuna giriyor sana tavsiyem Phoenix OS işletim sistemini indir kasma denecek kadar az diğerleri kastırır.
Az önce memu yukledım felaket kastı tencentte 60 fps sabıt alıyorum ama bazen kasıyordu o yuzden belkı tencentte sorun vardır dıye dusundum.LD player kullanabilirsin öneriyorum...
knk ld player geçene kadar tencentte sürekli drop kasma vs. sorunlarım vardı ld player geçince sorunum çözüldü şu an sabit 60 fps alıyorum ayrıca hiç kasma donmada olmuyor.Aga Kendisi Daha İyi
knk ld player geçene kadar tencentte sürekli drop kasma vs. sorunlarım vardı ld player geçince sorunum çözüldü şu an sabit 60 fps alıyorum ayrıca hiç kasma donmada olmuyor.
Hiç denemedim kardeşimld playerde hileler çalışmıyor ama sanırsam değil mi
denedim brah gine kasıyor 8.00 GB RAM ileDostum hepsi kasma durumuna giriyor sana tavsiyem Phoenix OS işletim sistemini indir kasma denecek kadar az diğerleri kastırır.
iş tek ramda bitmiyor ayrıca tencent işlemci emiyor ramdan daha önemli işlemcidenedim brah gine kasıyor 8.00 GB RAM ile
işten sakınlıklan emu oynaMAYIN oynattırMAYINiş tek ramda bitmiyor ayrıca tencent işlemci emiyor ramdan daha önemli işlemci
Aynı fıkırdeyız kardesım karar kıldım TGB de kalıyorumDiğer LD olsun Nox olsun Memu olsun bir çok sorunla güncelleme esnasında karşılaşabilirsin, bunun yanı sıra LD Player diğerlerine nazaran daha avantajlı ki bazı hileler çıkarken LD Player'a göre de çıkıyor. Ancak şahsi tavsiyem TGB en iyisi.