- Yasaklandı
Avira trojan vs filan bulabiliyormu ?kaspersky iyidir ama sistemi çok yorar 3 sene önce falan avira kullanıyodum artık kullanmıyorum.
Katılımsız veya ***** full yapardım önceden güzeldi ama virüs bulmuyodu...Paralı esed nod 32 (çok bildirim var çok rahatsız ediyor)
Ücretsiz 360 total
trojan temizlemek istiyorsan superantispyware indirAvira trojan vs filan bulabiliyormu ?
Eset iyi güzel olmasına da virüs bulamıyordu Superantı sypware keylogger harici herşeyi buluyoreset en iyisi bence birde super antispyware var buda trojanları bulup temizliyo.
Sistemi çok yoruyor oda eskiden iyiydi kullanırdım ama şuan hafif çalışan bir virüs programı lazımtrojan temizlemek istiyorsan superantispyware indir
indirip taratıp silersin eskiden öyle yapıyordum ben şuan windows defender öneririm nerdeyse hiç yormuyor baya iyi buluyor virüsleriSistemi çok yoruyor oda eskiden iyiydi kullanırdım ama şuan hafif çalışan bir virüs programı lazım
Sonunda bunu fark eden başka biri daha doğru söylüyorsun keylogger hariç ne varsa buluyorEset iyi güzel olmasına da virüs bulamıyordu Superantı sypware keylogger harici herşeyi buluyor
Defender cpu ve disk kullanıyordu laptobumda devre dışı bıraktımindirip taratıp silersin eskiden öyle yapıyordum ben şuan windows defender öneririm nerdeyse hiç yormuyor baya iyi buluyor virüsleri
Bi keylogger yaptım kendim taratıyım dedim bulmadıSonunda bunu fark eden başka biri daha doğru söylüyorsun keylogger hariç ne varsa buluyor
bende bu kadar yiyor sende neden öyle anlamadımDefender cpu ve disk kullanıyordu laptobumda devre dışı bıraktım
Win kaç kullanıyosun ?bende bu kadar yiyor sende neden öyle anlamadım
Ekli dosyayı görüntüle 6881
windows 10Win kaç kullanıyosun ?
Benimde win 10 kasma var esettewindows 10
Kaspersky daha sağlam be agaEset Nod32 en iyisi fakat bilgisayarın sağlam olması gerekiyor.
Anlatabilirmisin biraz ?AhnLab v3 şiddetle öneririm
O programı duymuştum ama bilindik sağlam program lazımMalvare fighter kullanıyorum sistemi yormuyor ve trojan bulabiliyor