21 May 2018 Yasaklandı #21 CrawlArmy C Banlı Üye Katılım 20 Ara 2015 Mesajlar 754 Tepki puanı 116 10 HİZMET YILI kaspersky üzerine tanımam
21 May 2018 #22 Unexpected™ U vUNXPCTD Seçkin Üye Katılım 16 May 2018 Mesajlar 527 Çözümler 2 Tepki puanı 145 Ödüller 7 Yaş 24 8 HİZMET YILI kaspersky Yada AVG
21 May 2018 Konuyu başlatan Yasaklandı #23 WoLLeG W Ultra Üye Katılım 28 Ağu 2015 Mesajlar 1,054 Çözümler 1 Tepki puanı 245 10 HİZMET YILI CrawlArmy' Alıntı: kaspersky üzerine tanımam Genişletmek için tıklayın ... Bende tanımam kaspersky şuan en iyisi
CrawlArmy' Alıntı: kaspersky üzerine tanımam Genişletmek için tıklayın ... Bende tanımam kaspersky şuan en iyisi
21 May 2018 #24 VowS V Geri Gelen Biri Ultra Üye Katılım 27 Ara 2017 Mesajlar 1,548 Tepki puanı 273 Yaş 28 8 HİZMET YILI CrawlArmy' Alıntı: kaspersky üzerine tanımam Genişletmek için tıklayın ... Bence onu kullanabilmek için iyi bir pc lazım çok yoruyor bilgisayarı
CrawlArmy' Alıntı: kaspersky üzerine tanımam Genişletmek için tıklayın ... Bence onu kullanabilmek için iyi bir pc lazım çok yoruyor bilgisayarı
21 May 2018 Yasaklandı #25 CrawlArmy C Banlı Üye Katılım 20 Ara 2015 Mesajlar 754 Tepki puanı 116 10 HİZMET YILI VowS' Alıntı: Bence onu kullanabilmek için iyi bir pc lazım çok yoruyor bilgisayarı Genişletmek için tıklayın ... bende bişey indirirken açıorum ztn
VowS' Alıntı: Bence onu kullanabilmek için iyi bir pc lazım çok yoruyor bilgisayarı Genişletmek için tıklayın ... bende bişey indirirken açıorum ztn
21 May 2018 #26 VowS V Geri Gelen Biri Ultra Üye Katılım 27 Ara 2017 Mesajlar 1,548 Tepki puanı 273 Yaş 28 8 HİZMET YILI CrawlArmy' Alıntı: bende bişey indirirken açıorum ztn Genişletmek için tıklayın ... En mantıklısı o
21 May 2018 #27 bastic_k B Seçkin Üye Katılım 7 May 2018 Mesajlar 423 Çözümler 2 Tepki puanı 105 8 HİZMET YILI umudos26' Alıntı: Beyler pc de 1 tane virüs programı var kaspersky onu kullanıyorum ama daha iyi virüs programı varsa söyleyebilirmi ? Genişletmek için tıklayın ... malwerıbytes kullanmanı önerırı hemde şiddetle ben kullandım paralı ama çok ıyı temızlıyor
umudos26' Alıntı: Beyler pc de 1 tane virüs programı var kaspersky onu kullanıyorum ama daha iyi virüs programı varsa söyleyebilirmi ? Genişletmek için tıklayın ... malwerıbytes kullanmanı önerırı hemde şiddetle ben kullandım paralı ama çok ıyı temızlıyor
21 May 2018 #28 Shitric Cehalet Mutluluktur Süper Üye Katılım 5 Mar 2016 Mesajlar 1,345 Çözümler 1 Tepki puanı 359 Ödüller 10 10 HİZMET YILI umudos26' Alıntı: Anlatabilirmisin biraz ? Genişletmek için tıklayın ... 30 günlük bir deneme sürümün var, deneme süren bitene kadar seni çok iyi koruyor. Yani şöyle anlatayım; Avast, Eset, AVG gibi görselleştirilmiş bir arayüzü yok, aksine sadece korumaya odaklanmış bir program. Seni görsellerle tatmin etme ihtiyacı duymuyor işini adam gibi yapıyor. Kullanırsan anlatmak istediğimi daha iyi anlarsın diye düşünüyorum.
umudos26' Alıntı: Anlatabilirmisin biraz ? Genişletmek için tıklayın ... 30 günlük bir deneme sürümün var, deneme süren bitene kadar seni çok iyi koruyor. Yani şöyle anlatayım; Avast, Eset, AVG gibi görselleştirilmiş bir arayüzü yok, aksine sadece korumaya odaklanmış bir program. Seni görsellerle tatmin etme ihtiyacı duymuyor işini adam gibi yapıyor. Kullanırsan anlatmak istediğimi daha iyi anlarsın diye düşünüyorum.
22 May 2018 Konuyu başlatan Yasaklandı #29 WoLLeG W Ultra Üye Katılım 28 Ağu 2015 Mesajlar 1,054 Çözümler 1 Tepki puanı 245 10 HİZMET YILI Unexpected™' Alıntı: kaspersky Yada AVG Genişletmek için tıklayın ... AVG de boş aga bastic_k' Alıntı: malwerıbytes kullanmanı önerırı hemde şiddetle ben kullandım paralı ama çok ıyı temızlıyor Genişletmek için tıklayın ... Şuan pc de o yüklü ama ücretsiz kullanıyorum yine iş görüyor headsqot' Alıntı: 30 günlük bir deneme sürümün var, deneme süren bitene kadar seni çok iyi koruyor. Yani şöyle anlatayım; Avast, Eset, AVG gibi görselleştirilmiş bir arayüzü yok, aksine sadece korumaya odaklanmış bir program. Seni görsellerle tatmin etme ihtiyacı duymuyor işini adam gibi yapıyor. Kullanırsan anlatmak istediğimi daha iyi anlarsın diye düşünüyorum. Genişletmek için tıklayın ... Deneme süresini ***** vs yapabilirsin ben şuan böyle kullanıyorum
Unexpected™' Alıntı: kaspersky Yada AVG Genişletmek için tıklayın ... AVG de boş aga bastic_k' Alıntı: malwerıbytes kullanmanı önerırı hemde şiddetle ben kullandım paralı ama çok ıyı temızlıyor Genişletmek için tıklayın ... Şuan pc de o yüklü ama ücretsiz kullanıyorum yine iş görüyor headsqot' Alıntı: 30 günlük bir deneme sürümün var, deneme süren bitene kadar seni çok iyi koruyor. Yani şöyle anlatayım; Avast, Eset, AVG gibi görselleştirilmiş bir arayüzü yok, aksine sadece korumaya odaklanmış bir program. Seni görsellerle tatmin etme ihtiyacı duymuyor işini adam gibi yapıyor. Kullanırsan anlatmak istediğimi daha iyi anlarsın diye düşünüyorum. Genişletmek için tıklayın ... Deneme süresini ***** vs yapabilirsin ben şuan böyle kullanıyorum