omertrans505
Efsane Üye
kanka telefon icin soğutmadan kastın ne tam olarak anlaamdım telefon soğutmasımı var kapatırsın oyunu telefon soğuyunca tekrar oynarsın telefon soğutması die birsey yok bildigim kadarıyla
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbu ürün işini görür büyük ihtimalle.
tetikler istemiyorum yorum için sağol.Hocam telefon soğutucuları pek bi işe yaramıyor. Verdiğin paraya değmez. Şöyle bir ürün buldum belki işine yarayabilir.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Android uyumlu mu?Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ucuz soğutucu ürünler işe yaramaz. kaliteli önemlifanlar var ama bir işe yaramıyor açıkcası hem daha fazla pil ömründen yediği için pek uygun değil bence soğutayim derken daha fazla ısıtırsın
coler master olabilir
Cooler master fiyat performans
coler master olabilir iyi fanları var
Bu kasası fan. yoksa hangi ürünü linki atCoolmaster
ucuz ürünleri aldım ama işe yaramıyor. düşük performans fan.sogutuculu gamepadler var onlardan alabilirsin fiyatıda cok ucuk degil 50 60 ne tetik tuşu var işini görürür
önerdiğini için teşekkür ederim. bu ürün en performans ve kaliteli olabilir. webtekno videoyu izledim. videodaki aynı model.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Webtekno kaliteli performans soğutucu testi videoyu izledim. soğutucu takıp 30 dakika oyunu oynarken ısınma derecesi 34'dir. bnm 60 fps pubg mobile oynuyom fazla ısınma performans sorunu yaşıyorumkanka telefon icin soğutmadan kastın ne tam olarak anlaamdım telefon soğutmasımı var kapatırsın oyunu telefon soğuyunca tekrar oynarsın telefon soğutması die birsey yok bildigim kadarıyla
düşünüyorumsu soğutmalı fanları tavsiye ederim, güzel iş yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?