MH2021
Onaylı Üye
ağzını hayra aç :d her şerde bi hayır vardır2020 felaket ya hiç beklenmedik ama raslantı olduğunu da düşünmüyorum bi savaşımız eksik
sence bu gidişle yasaklara uyacaklarını düşünüyor musun cidden dünya savaşı başlamazsa iyiNükleer bomba , kimyasal bomba ve türevleri dünya genelinde yasak halde bulunuyor şuan , güzel kurguRabbim tüm Türk halkını korusun...
Şuan içinde bulunduğumuz şey bi salgın savaşı zatensence bu gidişle yasaklara uyacaklarını düşünüyor musun cidden dünya savaşı başlamazsa iyi
Merhaba dostlar,
Bugün sizlere En Kötüsünü Düşünelim Serisinin ilk Yazısını aktarıyorum
Not:Tamamen gerçekliğe en yakın ama bir o kadarda çılgınca bir kurgudur
2020/4
Yakın zamanlarda Petrol beklendik bir şekilde düşüş yaşadı.Amerika'nın yatırımı çöküşe doğru ilerlemeye başladı
2020/05
Türkiye'den çoğu ülke destek istiyor.Türkiye sadece bir kaçına destek'de bulunmayı tercih ediyor
2020/06
Bankalar ucuzlamaya başladı, devlet yasağı elinde tutamaz hale geldi,sokağa çıkarsanız sizi 2 şey bekliyor; ordu ve yırtıcı hayvanlar
2020/07
Amerika'nın nüfusu %45 azaldı, İtalya ile olan bağlantı koptu
2020/08
Korona Virüsü Türkiye'de kontrol altına alındı,Aziz Sancar Amerika'da Hayatını Kaybetti
2020/09
Afrika'da sadece kedi gillere etki eden yeni bir hastalık üredi, belirtileri kedilerde kusma ve ishal
2020/10
Sokaklardaki hayvanlar açlıktan vahşileşti çoğu öldü.
Türkiye'de Okullar Nisan ayında açılmıştı ancak şimdi tekrar kapatılıyor
2020/11
Kuzey Kore Çin ile anlaşıp vaka sayısı en yüksek olan ülkelere Nükleer Füze Fırlattı. İtalya ve Kentucky yok edildi.
2020/12
Kuzey Kore Çin'e Nükleer Bombalar Ateşledi
Not:Tabikide hepsi hayal ürünüdür yanıt verirken eğlenerek yanıt verin
Teşekkür ederim güzel fikrin içinreis tüm hayal gücünü birleştir ve kitap yaz bence
Komplo Teorileri BunlarHayal gücüne hayran kaldım baya uğraşmışsın sen yazdıysan helal olsun gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?