Üye
şuan windows 10 11 güncellenirse daha iyi olur ama şuan 10
Kullanış bakımından kesinlikle win10 çünkü eski sürümlerde herşeye kolay erişemiyorsun daha az özellik olduğu için eski sürümler daha kolay orası ayrı konuSizlere bir sorum var, size göre en iyi ve en kullanışlı Windows sürümü nedir?
eskilerden bence xp di ama güncellemeler artık xp de olmuyor. şuan için bence win 10 en stabil çalışanSizlere bir sorum var, size göre en iyi ve en kullanışlı Windows sürümü nedir?
maalesefxp Artık çok eski
wındows 10 guzel benceSizlere bir sorum var, size göre en iyi ve en kullanışlı Windows sürümü nedir?
ben 3 gün öncesine kadar 11 kullanıyordum yaklaşık 1 ay kullandım ama çok eksikleri var. Programlarını 11 e göre güncellemeyen yazılımcılar var hala. Çünkü stabil çalışmıyor. Normal gündelik kullanımlarda sıkıntı olmuyorwin 11 hoşuma gitti tavsiye edebilirim
ben sadece oyun ve video için kullanıyorum bir sorun yaşamadımben 3 gün öncesine kadar 11 kullanıyordum yaklaşık 1 ay kullandım ama çok eksikleri var. Programlarını 11 e göre güncellemeyen yazılımcılar var hala. Çünkü stabil çalışmıyor. Normal gündelik kullanımlarda sıkıntı olmuyor