En rahat meslek beden öğretmenliği mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rara ѕυnт cara
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Bedenen yorulmadığımız işlere rahat diyen arkadaşlar olmuş fakat zihin yorgunluğu beden yorgunluğundan daha ağır gelecektir bir süre çalıştıktan sonra.
Ülkemizde her insan senin gibi rahat iş bulmak için üniversite okuyup bitirince de çoğunlukla ortada kalıyor veya asgari ücret ile çalışmak durumunda kalıyor.Bakınca en rahat güvenlik mesleği gibi duruyor ne zihin yorgunluğu var nede bedenen bir yorgunluk var gerçekten rahat denebilecek bir meslek.Farklı bir örnek vermem gerekirse ilkokul arkadaşım şuanda bir şirkette çalışıyor yaptığı iş tüm gün içerisinde saadece 2 saatini almakta ve bu süre içerisinde yaptığı şey sadece aracına yüklenen erzakları limanda bekleyen gemiye teslim etmek.Günün geri kalanında şirkette çay çorba takılıyor.Allah rahatını bozmasın gözümüz yok fakat buda bir meslek ve bakıldığında gerçekten rahat.
Benim sana tavsiyem bedenen yorulacak olsan da bir meslek edinmen yönünde olacaktır. Yakında sıvacı gibi bir meslek yıllarca kafa patlatan mühendislerden fazla maaş alacaktır, belki de şuan alıyordur bilemiyorum. Meslek edinmelisin yorgunluk geçer.

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
en kolay meslek olsaydı herkes beden hocası olurdu diye düsünüyorum (cok bisi yaptıklarını görmedim ama) kolay olarak evde oturup yapılan islerin daha kolay olacagını dusunuyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Kolay meslek yoktur her işin kendine göre zorluğu vardır

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
en rahat meslek yapmak istediğin meslektir

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
beden öğetmenligi basit bencede bana göre bizim hoca saliyodu bizi top veriyodu kendisi telefonla oynuyordu

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
aga bir arkadaşım var devlette güvenlik görevlisi gece çalışıyor zaten kimse yok full oyun oynuyor.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
öğretmenlik içerisinde evet ama daha rahat mesleklerde vardır

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
beden eğitimi öğretmenliği rahat fakat çok daha para kazandıran ve benzer rahatlıkta işlerde var.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kolay meslek diye bir şey söz konusu değil kankacim her isin kendine gore zorlukları var elbette. önemli olan sevdiğin işi yapmak..

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Bence evet amaa ilk okul ve orta okul da çalışıyorsan tartışılır

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Müzik Öğretmenliği, neredeyse her lisede bulunuyor ve tek yaptığın her cuma bileklerini sallamak, insanlara şarkı araştırması için ödev vermek vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...