Kola sendense tamamım ben, adres ver kapına getireyim. Fakat uzun yolsa gelirken biterse ben karışmamÇikolata var dediler geldik
Hani nerde bizim çikolatamız
İsmarlayayım dedin bari Bana bir koli browni intense,eti hoşbeş,eti tutkuyu ortaya karışıp yap
Yanına 2.5 litre kola alırım ben
Eskiden çok alırım cangayı ama biraz pahalı gelse de yine de alıyoruz tatlı krizine girdin mi
Eskiden çok alırdim ama artık abur cubur la aram yok
tulumba,fıstıklı baklava,kazandibi,sütlaç
Bunlara yöneldik artık
Sağlıklı diye sütlü tatlılara yöneliyorum daha çok artık
ama çikolata,gofret ortaya karışık büyük bir koli yaptır gel 2.5 l kola benden sana hediyeKola sendense tamamım ben, adres ver kapına getireyim. Fakat uzun yolsa gelirken biterse ben karışmam![]()
![]()
Offff hazırlıyorum hemenama çikolata,gofret ortaya karışık büyük bir koli yaptır gel 2.5 l kola benden sana hediye![]()
dedi ve pc başında elindeki çikolatalı gofretinden bir ısırık aldıOffff hazırlıyorum hemen![]()
Halley vardı elimde gerçekten kgmsadmkşlskdlşgdedi ve pc başında elindeki çikolatalı gofretinden bir ısırık aldı
![]()
Bende tam bisküvinin yanına çay içiyordumHalley vardı elimde gerçekten kgmsadmkşlskdlşg![]()
bu yorumu okurken albeni yiyordumBende tam bisküvinin yanına çay içiyordum![]()
Şuan bu yorumun üzerine bir tane daha bisküvi alıp çayımı yudumluyorumbu yorumu okurken albeni yiyordum![]()