En sevdiğiniz aktör ve filmi nedir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Benim en sevdiğim aktör Benedict Cumberbatch, kendisini Dr.Strange ile tanımış olabilirsiniz bana çok sempatik ve dürüst geliyor ayrıca aşırı komik aktörlüğünüde seviyorum

şimdi sizi dinleme zamanı.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
jason statham ve bütün filmleri adam cidden karizma bu iş için doğmuş ya :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
jason statham ve bütün filmleri adam cidden karizma bu iş için doğmuş ya :)
Abi öyle ama yani onu ünlü yapan şey hızlı ve öfkeli serisi

ben diğer filmlerinin o kadar iyi olduğunu düşünmüyorum yapılmak için yapılmış gibiler ama herkesin kendi tercihi.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Abi öyle ama yani onu ünlü yapan şey hızlı ve öfkeli serisi

ben diğer filmlerinin o kadar iyi olduğunu düşünmüyorum yapılmak için yapılmış gibiler ama herkesin kendi tercihi.
sende haklısın, tom hanks havalimanı filmiydi sanırım o çok iyidi tom cruise anlatmama gerek yok saygıyı hak eden insanlar cidden

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
sende haklısın, tom hanks havalimanı filmiydi sanırım o çok iyidi tom cruise anlatmama gerek yok saygıyı hak eden insanlar cidden
tom cruise ismi aklıma artık Topgun:Maverick ile kazınmış durumda yani bir film bu kadar iyi olabilir
8.6 imdb almış bi 2022 filmi çok zor rastlanılabilecek bir şey şu son zamanlarda filmler çok kaliteli olmuyor eğer izlemediysn dediğim gibi Topgun Maverick tam senlik bir film sahneleri kurgusu herşeyi ile beni benden aldı !!

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
johnny depp - karayip korsanları adamın hareketleri efsane ya

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
tom cruise ismi aklıma artık Topgun:Maverick ile kazınmış durumda yani bir film bu kadar iyi olabilir
8.6 imdb almış bi 2022 filmi çok zor rastlanılabilecek bir şey şu son zamanlarda filmler çok kaliteli olmuyor eğer izlemediysn dediğim gibi Topgun Maverick tam senlik bir film sahneleri kurgusu herşeyi ile beni benden aldı !!
Tamamdır hocam bakarım birde yıldızlar arası var hocam yok böyle bir film cidden çok kaliteli bir film insan duygulandı izlemediysen kesinlikle öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Keanu Reeves mükemmel bir oyuncudur. Bir kaç filmi zaten nasıl bir oyuncu olduğunu göstermektedir: matrix, john wick.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...