Münakaşanın temelinde birisinin cahilliği yatar
Süper Üye
Kanka o one punch man değilmiydiNaruto, kısaca herkesi döver.
ben de cok seviyorum o animeyi escanor o gruptan favorilerim arasında bayağı sağlam karakterTürkçe ismi ile 7 ölümcül günah en sevdiğim animelerden bir tanesidir. Meliodas ve ekibinin aralarındaki ilişki ve güç konusunda bazen acaip gaza getirmesi her şeyi kırıp dökmeleri falan eğlenceli oluyor. Konu her sezonda dahada genişliyor o konudada güzeldir. Spoiler vermeden anlatırsanız sevinirim.
Bende escanor severdim baya kaliteli bir konusu olan kaliteli karekterdi.ben de cok seviyorum o animeyi escanor o gruptan favorilerim arasında bayağı sağlam karakter
Animenin ismi nekillua yı seviyorum ama hakkında hiç bi bilgim yok tatlı olduğu için seviyorum
Hunter x HunterAnimenin ismi ne
Hal ve hareketleri çok komik bide konu ilerledikçe merak uyandırıyor. En merak uyandırıcı şey de bu güçleri nasıl kazandığı.Saitama'nın komik davranışı ve kral gibi diğer eğlenceli karakterlerin yanı sıra bu animeyi izlemeyi iyi yapan one puch man animesini gerçekten seviyorum.
Listemde ama başlamak nasip olmadı daha güzel konusu var.Mieruko-chan
Ruhları görebildiğini, ayrıca onlarla iletişim kurabildiğini fark eden lise öğrencisi Miko Yotsuya'yı konu alıyor. Diğer animelerden bağımsız hoş bir konusu var tavsiye ederim.
evet hikaye artık daha ilgi çekici ve merak uyandırıcı, mangada bile hikaye çok güzel devamını bekliyorum belki 3. sezon one punch man vizyona girerHal ve hareketleri çok komik bide konu ilerledikçe merak uyandırıyor. En merak uyandırıcı şey de bu güçleri nasıl kazandığı.
Post automatically merged:
Listemde ama başlamak nasip olmadı daha güzel konusu var.
Çok geç kaldılar yha şimdiye girmesi gerekiyorduevet hikaye artık daha ilgi çekici ve merak uyandırıcı, mangada bile hikaye çok güzel devamını bekliyorum belki 3. sezon one punch man vizyona girer
İzledim o animeyi güzeldir. Tokyo ghoul yha benim en sevdiğim saf salakken bir anda akıllı hiper zekalı olunca sarıyor.Türkçe ismi ile 7 ölümcül günah en sevdiğim animelerden bir tanesidir. Meliodas ve ekibinin aralarındaki ilişki ve güç konusunda bazen acaip gaza getirmesi her şeyi kırıp dökmeleri falan eğlenceli oluyor. Konu her sezonda dahada genişliyor o konudada güzeldir. Spoiler vermeden anlatırsanız sevinirim.
Profil fotom o animeden zaten bende severim ama son sezonlar sarmadıİzledim o animeyi güzeldir. Tokyo ghoul yha benim en sevdiğim saf salakken bir anda akıllı hiper zekalı olunca sarıyor.
Mangada detaylı anlatmış ama animede karışık olmuş o yüzden olabilir. Mangasını oku seversin eminim.Profil fotom o animeden zaten bende severim ama son sezonlar sarmadı
Siyah beyaz mı manga renkli olmayınca okuyamıyorum.Mangada detaylı anlatmış ama animede karışık olmuş o yüzden olabilir. Mangasını oku seversin eminim.
Okuya okuya alışıyorsun denemeni isterim. Birde animesinin yeni sezonuda yakında.Siyah beyaz mı manga renkli olmayınca okuyamıyorum.
Tamam denerim. OOO iyi izleriz inşallah karışık olmaz.Okuya okuya alışıyorsun denemeni isterim. Birde animesinin yeni sezonuda yakında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?