aga ıron man ölmeseydi iyidi behthor veya iron man bence anlatmaya gerek yok yani
Adam Marvel diyor sen DC söylüyorsunBaba parası yiyor deselerde batman abi çok değişik bi havası var yeni batmanı oynayan kişide bence çok iyi durmuş
Post automatically merged:
aga ıron man ölmeseydi iyidi beh
ben dc söylemek istedimÇizgi roman Hulk sinema da ise wolverine.
Adam Marvel diyor sen DC söylüyorsun
Çizgi romanlarda da kendisi inanılmaz güçlü bir karakter. Hatta 70'li yıllarda yazılan çizgi romanlarda kozmik canlılar daha ortaya çıkmadan önce Doctor Strange'e inanılmaz güçler verdiler. Mesela evrenin karıştığı bir olay düzeltildiğinde "bu nasıl düzeldi çünkü çok zor bir olaydı" diye sitem eden okurlara "Strange şu gücü aldı ve düzeltti" diyerek olay akışını bozmadan yedirebiliyorlardı. Bu yüzden Strange'in ilk zamanları en prime dönemiydi. Tabi şuan kozmik canlıların da gelmesiyle güçler dengelendi ve daha iyi oldu diyebilirimdoctor strange ileri görüşlülüğü, tarzı, bilgeliği, astral seyahatleriyle beni kendine çekti resmen
son çıkan filmide efsaneydi
Thor cidden çok iyi bir karakter ama Endgame filminde çok ilginç işlenmişti. Depresif, biraz duygusal ve garip durumlarda espri yapan bir tip olmuştu. O filmde işlenişini pek beğenmedim ama yeni filminde aşırı sağlam bir Thor görebiliriz umarımThor ne olursa olsun yılmamasından vazgeçmemesinden dolayı.
Zengin playboy bir adamdan aile babası ve fedakar birine dönüşmesi harika işlendi Endgame sürecine kadar. Bence ölmesi çok mantıklıydı hikayesinin bu şekilde tamamlanması harikaydı. Infinity Gaunlet'i başka birisinin kullanmasını istemezdim şahseniron man karizma bide zen..
Zengin playboy bir adamdan aile babası ve fedakar birine dönüşmesi harika işlendi Endgame sürecine kadar. Bence ölmesi çok mantıklıydı hikayesinin bu şekilde tamamlanması harikaydı. Infinity Gaunlet'i başka birisinin kullanmasını istemezdim şahseniron man karizma bide zen..
Venom çok sağlam bir karakter ya herşeyi ile muazzam. Süper örümcek güçleri olan devasa kötü bir karakter deyince aklıma Superior Spiderman geldi. Doctor Octopus ölen bedenini Peter ile birleştirmişti. Peter'ın zihni Octopus'a gitmişti ve doğal olarak ölü bedende sıkışan Peter hayatını kaybetmişti. Octopus Peter'ın yerini aldı ve daha iyi bir örümcek adam olmak istedi. Ortaya baya vahşet getiren Spiderman çıkmıştı. O karaktere de bayılırımVenom. Örümcek güçleri olan bir süper kahraman olmaktan daha havalı bir şey varsa o da süper örümcek güçleri olan devasa bir kötü adam olmaktır.
Batman'i eskiden deli dehşet severdim ya. Şimdi Marvel ile ilgilenmeye başlayınca DC karakterlerine olan ilgim baya söndü. Ama tüm filmlerini izlemiş ve oyunlarını oynamış biri olarak söylüyorum ki Batman inanılmaz güzel bir karakter. Karakter gelişiminden bahsetmeme gerek bile yokBaba parası yiyor deselerde batman abi çok değişik bi havası var yeni batmanı oynayan kişide bence çok iyi durmuş
MCU'da tam bir anti kahraman olarak işlenmiş yaptığı seçimler aslında mantıklı sayılacak türden olaylar. Ama çizgi romanda kendisi koyu bir kötüden başkası değil. Adam resmen vahşet istiyor. Ama MCU'da ki halini epey sevdimBenim ki thanos çünkü dünya için iyi olanı yapıp en sevdiği kişiyi feda eti baba gibi baba adam gibi adam
MCU'da ki Hulk'un yeni formunu çok beğenmiştim ya sempatik bir dev olmuşÇizgi roman Hulk sinema da ise wolverine.
Adam Marvel diyor sen DC söylüyorsun
O karaktere oldum olası ısınamadım ya bir iyi oluyor bir kötü o heyecana giremedim bir türlüScarlet Witch.
Şu karakteri Avengers ile görmek istiyorum ya. İnanılmaz bi komedi çıkar ortayadeadpool
Tom Holland çok iyi bir oyuncu ya. Sadece Spiderman filminde değil The Devil All The Time filminde bile oyunculuğunu konuşturmuş. İzlemediysen şiddetle tavsiye ediyorumspiderman tom hallend yakışıklı geliyo bana sj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?