dostum marvel karakteri yazıyor konudaBaba parası yiyor deselerde batman abi çok değişik bi havası var yeni batmanı oynayan kişide bence çok iyi durmuş
Post automatically merged:
aga ıron man ölmeseydi iyidi beh
benim thor hav alıBenim favorim Victor Von Doom. Çok orijinal bir hikayesi var ve kesinlikle MCU'ya gelmesi gereken bir karakter. Eğer gelecekte Secret Wars konusu işlenecekse kesinlikle Dr. Doom olmalı. Bu aralar çok fazla yeni karakter ortaya çıkıyor ve bazılarının da hikayesi çok yarım kalıyor.
Oscar Isaac çok güzel oynamış karakteri. Kişilik bozukluğu ve aksan değişimini inanılmaz iyi başarmış. Bu arada Jake Lockley der susarımdostum marvel karakteri yazıyor konuda
benim en sevdiğim moon knight son çıkan dizisiyle beraber baya hoşuma gitmeye başladı
thor kücüklüğümden beri seviyorumBenim favorim Victor Von Doom. Çok orijinal bir hikayesi var ve kesinlikle MCU'ya gelmesi gereken bir karakter. Eğer gelecekte Secret Wars konusu işlenecekse kesinlikle Dr. Doom olmalı. Bu aralar çok fazla yeni karakter ortaya çıkıyor ve bazılarının da hikayesi çok yarım kalıyor.
stevenin yufka yürekliliği marcın sert oluşu ve jackin acımasız olmasıOscar Isaac çok güzel oynamış karakteri. Kişilik bozukluğu ve aksan değişimini inanılmaz iyi başarmış. Bu arada Jake Lockley der susarım
Cidden Oscar Isaac hepsini inanılmaz güzel oynamış. İkinci sezon çıkacak mı bilmiyorum ama Jake geldiyse artık bence çıkarstevenin yufka yürekliliği marcın sert oluşu ve jackin acımasız olması
jake'ide tanıtıp bitirirler bence zaten amaç karakteri tanıtmakCidden Oscar Isaac hepsini inanılmaz güzel oynamış. İkinci sezon çıkacak mı bilmiyorum ama Jake geldiyse artık bence çıkar
Ben de öyle düşünüyorum çünkü bu sezon hiç göremedikjake'ide tanıtıp bitirirler bence zaten amaç karakteri tanıtmak
Rakun cidden çok komik karakter ya ortamı direkt neşelendiriyorI am Groot ve rakun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?