Onaylı Üye
Adam gibi uyarsanda koysak diyorum? aynen biz salaqız kardeş tek akıllı sensın burda?aferin size resimleriBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapyüklemediniz akıllısınız
fazla şansı zorlama devam et !Adam gibi uyarsanda koysak diyorum? aynen biz salaqız kardeş tek akıllı sensın burda?
hocam neyın kafasındasın anlamadım seni,senle muhattabım yok gelmişsin burda laf sokmaya çalışıyorsun bana,ayıp oluyor bu laflar!fazla şansı zorlama devam et !
Gönlümüzde taht kurmuş filmlerden kardeşim,sağol önerin içinFight Club (1999)
İzlemediysen sırayla izlemeni tavsiye ederim,aşağıdaki arkadaşın önerdiği Suicide Squad'dan başlagüzel filmler deneyecegim
Suicide Squad, Will Smith reisin efsane filmlerinden biridir.Önerin için sağol,izlemeyen varsa zaman kaybetmesin diyorum.yabancı film değil ama hep yek 2
yabancı film olarak ise suicide squad
Jordan Belfort(Leonardo Dicaprio) 24 yaşında genç ve hırslı bir adamdır. Para kazanma arzusuyla Wall Street borsasında önce komisyoncu ve ardından Stratton Oakmont adında bir yatırımcı firmasında zengin olmak için her şeyi yapmaya hazır bir CEO olur. 90'ların en hızlı günleridir ve New York işlem salonunda her şey olabilmektedir. Önemsiz tahvillerle birçok yatırımcıyı aldatarak, Belfort kısa zamanda bir para makinasına ve aynı zamanda bir harcama makinasına dönüşür. Bir günde hesapları milyon dolarlarla doldururken o gece hepsini aynı hızda harcayabilir. Profesyonel hayatının yanı sıra uyuşturucu, fahişeler, son derece pahalı lüks fantezilerle dolu kirli bir oyunun içindedir. Bu karakterin hayatındaki her şey abartılı bir şekilde devam ederken, çöküş ise çok uzakta değildir...Para Avcısı (Başrol; Leonardo Dicaprio)
Konusu ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?