Kellepaça ve burgerköfte aga her gün bıkmadan tüketebilirim abi.En sevdiğiniz yemek hangisi arkadaşlar olmazsa olmazım hergün çıksa hergün yerim dediğiniz sadece 1 adet favori yemeğinizi söyleyin.
Ben hergün verseler hergün mercimek köftesini yerim peki ya siz ?
sağolsun burada arkadaşın babasının kellepaçası var hergün gidip 1 tas çorbasını içerim 1 yıldır düzenli gidiyorum yemek zevklerimiz aynıKellepaça ve burgerköfte aga her gün bıkmadan tüketebilirim abi.
yani bir adanalı olarak kebap falan demeyeceğim ben dışarıda belki döner yerim belki hamburger değişirEn sevdiğiniz yemek hangisi arkadaşlar olmazsa olmazım hergün çıksa hergün yerim dediğiniz sadece 1 adet favori yemeğinizi söyleyin.
işkembe çorbası sütlaç cok severimEn sevdiğiniz yemek hangisi arkadaşlar olmazsa olmazım hergün çıksa hergün yerim dediğiniz sadece 1 adet favori yemeğinizi söyleyin.
pilavi et suyuyla yap bide öyle dene terayağında bide efsaneKral pilav ve yanında köfte ile asla hayır demem.
Pilav haşlanmış tavuk göğüsü suyu ile yapılmış olması lazım. Tavsiye ederim deneyin.
Et suyu çok güzel tat vermedi gibi geldi, tavuk göğüsü bide ayrı tat veriyor onun suyuda inanılmaz oluyor.pilavi et suyuyla yap bide öyle dene terayağında bide efsane
ilik alıp haşlıyacaksın onu eklıyeceksın sen bide ozaman gör mutlaka bi ara dene kankaEt suyu çok güzel tat vermedi gibi geldi, tavuk göğüsü bide ayrı tat veriyor onun suyuda inanılmaz oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?