En utanç duruma düştüğünüz an

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Logo Ve Grafik Tasarım
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
Ben bir tane kıza aşıktım nereye gitse ordaydım bir gün, kafede otururken erik zamanı yeni başlamıştı kilosu falan baya pahalıydı :D bak şimdi bizim arkadaşlar almış bir poşet bende aldım bir avuç kıza götürdüm yer misin diye sormaya yok dedi arkamı bi döndüm herkes bana bakıyo balkon kısmına çıktım herkes tanıdık tabi gülüyolar acayip utanmıştım... :D

Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Arkadaşıma yanlışıkla yumruk atmıştım özür de dilemiştim fakat sınıfın ortasında olduğu için utançtan bayılmıştım.

Unutma ki şeytan da bir melekti
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Alt komşunun kızı ile yaşadığımız olay :)

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
doğalgaz cukurunun içine düştüm kızların önünde :D

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Orta okul 7. sınıfta maç yapıyorduk hoca kaleye geçti frikik kullanıyorum Bizim İngilizce hocasıda güzel kadın ama varya üff Şutu çektim Ayakkabı ayağımdan uçtu gitti ve üstüne top İnglizce hocasının kafaya geldi kadın yere bir düştü ama varya öyle bir ses yok Bir yandan gülüyorum bir yandan gülmemeye çalışıyorum O An hocaya ve sınıfa fena rezil olmuştum Okula ambulans bile gelmişti :D

Kendine Yaslanan Dik Yürür
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Yemek getiren kurye afiyet olsun diyince sağolun sizede deme sorunum var
Xnxnxnxnxnx

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Cafedeki camları yeni temizlemişler. Beni de cafede arkadaşlarım bekliyor acele acele gidiyorum o sırada düşüncelere dalmışım. Baktım cam yok herhalde birleşik dedim, dememle takk diye kafamı vurup kendime gelmem bir oldu. Kendime baya kahkaha ata ata gülmüştüm. Dışarıdan izleyen arakdaşlarım da güldü. Utandım mı ? Utandım ama kendime de güldüğüm için utancım geçti.

Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
i stepped in dog poop, and somehow didnt notice. i walked through school hallway before someone said anything

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Lisede istiklal marşında türk bayrağı çekerken bi anda sağıma bakınca suratımı tüm okulun önünde direğe vurmuştum Allahım hala unutamıyorum LKJGDSFKLGJDFKŞGDFG
Sınıfta bi arkadaşımla küfürleşiyorduk o sırada tam hoca içeri girdi şöyle bize bir baktı gitti altıma sıçmıştım o zamanlar

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Lisede istiklal marşında türk bayrağı çekerken bi anda sağıma bakınca suratımı tüm okulun önünde direğe vurmuştum Allahım hala unutamıyorum LKJGDSFKLGJDFKŞGDFG
bunu okuyunca ben bile bir an utandım herkesin nasıl baktıgı gözümün önüne geldi bir an :D

I love Vi
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kanka kuzenle camiye gitmiştik yıllar önce ayrı saflara durduk ki gülmeyelim diye bi dayı bizi gördü gençler gelin yanıma durun dedi neyse dedik durduk namazda adam her eğilişinde geğiriyor arkadaş öndeki de tavana bakıyor bizi bi gülme tuttu namazda ama kahkaha atıyoruz. Kaçtık camiden en utanç verici anım ama eğlencelidir

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kanka benimde en utanç olduğu şey hala rüyalarımı giriyor
dönerci kuryelik yaparken, kıza bakarken arabaya girdim, ama kız çok güzeldi haa

I love Vi
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kanka benimde en utanç olduğu şey hala rüyalarımı giriyor
dönerci kuryelik yaparken, kıza bakarken arabaya girdim, ama kız çok güzeldi haa
Kanka kız görmediyse utanılcak bişi değil ama kız gördüyse geçmiş olsun

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
bisikletle çukura düşmüştüm hareket yapacam diye

I love Vi
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Sınıfta bi arkadaşımla küfürleşiyorduk o sırada tam hoca içeri girdi şöyle bize bir baktı gitti altıma sıçmıştım o zamanlar
Kanka biz müzik odasında nah çekiyoduk birbirimize 5 kişi falan şak şak sesler hava uçusuyo hoca girdi bizim arkadaş farketmedi bi şaaaak diye çekti çok gülmüştük

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kanka biz müzik odasında nah çekiyoduk birbirimize 5 kişi falan şak şak sesler hava uçusuyo hoca girdi bizim arkadaş farketmedi bi şaaaak diye çekti çok gülmüştük
Bizim coğrafyacı kafa adamdı her türlü muhabbet ediyorduk öyle hocalar iyiki varlar :D

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kanka öyle adamlar efsane oluyo biz bi arada p**n* muhabbeti fln yapıyoduk hocalarla ama kafa dengi değilse bıııızt yandın
Aynen işte bizim ki de öyleydi ama kimi hocalar varki okula boş gelip boş giden tipler 5 para etmezler

I love Vi
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Aynen işte bizim ki de öyleydi ama kimi hocalar varki okula boş gelip boş giden tipler 5 para etmezler
Kanka ben mesela ödev verilmesini de anlamıyorum vermeyen sağlam t*ss*klı hocalar var. Dünyanın en iyi eğitim sistemine sahip ülkede ödev yok ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...