Süper Üye
HKEJQWKLEQWEQELJQWEEWQKanka biz müzik odasında nah çekiyoduk birbirimize 5 kişi falan şak şak sesler hava uçusuyo hoca girdi bizim arkadaş farketmedi bi şaaaak diye çekti çok gülmüştük
HKEJQWKLEQWEQELJQWEEWQKanka biz müzik odasında nah çekiyoduk birbirimize 5 kişi falan şak şak sesler hava uçusuyo hoca girdi bizim arkadaş farketmedi bi şaaaak diye çekti çok gülmüştük
Evet o da saçma bi durum yanlış bi sistem var düzelten yokKanka ben mesela ödev verilmesini de anlamıyorum vermeyen sağlam t*ss*klı hocalar var. Dünyanın en iyi eğitim sistemine sahip ülkede ödev yok ya
HKEJQWKLEQWEQELJQWEEWQ
Bizde küfür yazmıştık hoca supriiizeeSınıfta bi arkadaşımla küfürleşiyorduk o sırada tam hoca içeri girdi şöyle bize bir baktı gitti altıma sıçmıştım o zamanlar
Bizde yaptık da hoca silin bunu lütfen dedi ders işlediBizde küfür yazmıştık hoca supriiizee![]()
Alihan sen misin ?Arkadaşıma yanlışıkla yumruk atmıştım özür de dilemiştim fakat sınıfın ortasında olduğu için utançtan bayılmıştım.
HayırAlihan sen misin ?d Kanka bir arkadaş aynı durumu bana yaşatmıştı lisedeyken sonra tuvalete gidip biribirimize sarılarak agladık askaksgas