en utanç verici anınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
No fookin fighting
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ayakkabım yoktu dayımın kundurasını giymiştim ve çok şişmandım çocukken hiç sevilmezdim. :')

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
endistrü meslek okurken makinayı patlatmıştım komisyona cıktım patlıcana dnmştüm

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Şuan düşündümde ben öyle hiç ciddi ciddi utanmadim ha çok şükür. Xd Allah utandırmasın xd

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
dostum hiç unutmam lise 1 e falan giderken evde takılıyordum ergenlik işte cıbıldak videolar izliyordum komşular geldi bir an eve odamdaydım annemler de mutfakta yemek yapıyo komşu kızı yanıma gelip benden ablasının düğününü bize izletmek için cd getirmişti açmamı istedi ben de aldım bilgisayarı geçtim salona bunlar da baya ailecek gelmişler tokatlılar falan pcyi hdmi dan bağladım tvye cdyi de taktım ekrana direkt otomatik oynat diye bir şey çıktı bastım ulan basmamla şişko adamın biri karıyı çatır çutur götürmeye başlaması bir oldu bunlar bir bağırıyo falan 5 dk geçti abeleey falan diye bir suskunluk oldu kıymet abla allahtan hiç unutmam kameracı da böyle bi çocuğa benzemiyodu ama falan dedi ahahaksdjhalkjsdnald orda gülmemek için zor tuttum kendimi anlarlar diye aşırı korkmuştum

What Happn After U Lose
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
I was embarrassed when im set on pc and watch some videos and my dad bheind me watch tv i get ads with 3 girl naked when i look bheind i see my dad looking me

Üye
6 HİZMET YILI
Ortason sınıfa gidiyorum lise geçiçem 2.dönem hoca projeleri verdi bende hastayım ama gelmessem 0 alcam gittim anlatıyorum işte sonra isal olduğumu anladım dersde az az akıttım neyse devamı anladınız siz çok fena utanmıştım.
seninki de tam fail mış

Efsane Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
ciddi ciddi düşündüm'de gerçekten utanç verici bir anım olmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...