Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dostum hiç unutmam lise 1 e falan giderken evde takılıyordum ergenlik işte cıbıldak videolar izliyordum komşular geldi bir an eve odamdaydım annemler de mutfakta yemek yapıyo komşu kızı yanıma gelip benden ablasının düğününü bize izletmek için cd getirmişti açmamı istedi ben de aldım bilgisayarı geçtim salona bunlar da baya ailecek gelmişler tokatlılar falan pcyi hdmi dan bağladım tvye cdyi de taktım ekrana direkt otomatik oynat diye bir şey çıktı bastım ulan basmamla şişko adamın biri karıyı çatır çutur götürmeye başlaması bir oldu bunlar bir bağırıyo falan 5 dk geçti abeleey falan diye bir suskunluk oldu kıymet abla allahtan hiç unutmam kameracı da böyle bi çocuğa benzemiyodu ama falan dedi ahahaksdjhalkjsdnald orda gülmemek için zor tuttum kendimi anlarlar diye aşırı korkmuştum
I was embarrassed when im set on pc and watch some videos and my dad bheind me watch tv i get ads with 3 girl naked when i look bheind i see my dad looking me
Ortason sınıfa gidiyorum lise geçiçem 2.dönem hoca projeleri verdi bende hastayım ama gelmessem 0 alcam gittim anlatıyorum işte sonra isal olduğumu anladım dersde az az akıttım neyse devamı anladınız siz çok fena utanmıştım.