Sürekli bilgisayar başında takılmak aslında asosyal bireyler olduğumuz anlamına gelmiyor bence. Benim düşüncem şu şekilde. Ben dışarda olan biten bütün ortamlara hakimim ve saçma gereksiz samimiyetsiz buluyorum bu şekilde düşündüğüm için o ortamlara girmektense böyle bilgisayar oyunu oynamayı tercih ederim. Neden kendim olamadığım bi yerde başkası gibi davranmak zorunda kalayım ki ? İnsanlar beni sevsin diye mi yoksa onlara ihtiyacım olduğunu mu düşünmem gerekiyor? Bence samimiyetsiz samimyiyetsiz ortamlardansa böylesi daha iyi. Bırak dışardan asosyal sinirli biri olarak düşünsünler ne önemi var ki ?
Kim olduğu gibi davranıyor ya cidden. Herkes y***ak olmuş. Gereksiz saçma sapan samimiyetler. Kimse gerçekleri görmüyo ve söylemiyor. Herkes duymak istediklerini duyuyo ve onları onlara söyleyenler iyi anlaşıp mutlu olabiliyor. Aksi halde biriysen anlasabilmen pekte kolay olmuyor.Seni seven olduğun gibi sevsin neden baskası gbi davranıyorsn ki
Aynen öyle. Bilgisayardan aldığım keyfi s***ten alamıyorum desem yeridirBir yandan haklısın tabi.
Dışarda gezmeyi tozmayı, kafelerde karı kız peşinde koşmayı sevmiyorum.
Bilgisayar başında oyun oynamak daha eğlenceli geliyor bana.
Kardeş sni kriminal incelemeye alasm varKim olduğu gibi davranıyor ya cidden. Herkes y***ak olmuş. Gereksiz saçma sapan samimiyetler. Kimse gerçekleri görmüyo ve söylemiyor. Herkes duymak istediklerini duyuyo ve onları onlara söyleyenler iyi anlaşıp mutlu olabiliyor. Aksi halde biriysen anlasabilmen pekte kolay olmuyor.
Post automatically merged:
Aynen öyle. Bilgisayardan aldığım keyfi s***ten alamıyorum desem yeridir
Bende bazen akıl hastanesininde yatmam gerektiğini düşünüyorumKardeş sni kriminal incelemeye alasm var
Yok estagfurullahta söyledklerndede haklısın herkezde bi maske var ama emin ol hala oldugu gbi davranan insanlar mevcut ortamnı gözden geçir bnceBende bazen akıl hastanesininde yatmam gerektiğini düşünüyorum
Yaş biraz geçince aile evlen evlen diyince bn naptm dememen dileğiyle o zaman kankaOrtam felan yok bıraktım
Söylüyolar zaten ama gerek yok erken dahaYaş biraz geçince aile evlen evlen diyince bn naptm dememen dileğiyle o zaman kanka
Babam gibi konuştun26 yaşındasn knka erken mi olur birini bulcan sevcen nişanlancan evlencem 3 4 yılını alır kanka
Bn 29 a girdim evliyim şuanda evlenmenin yaşı yoktur kafa uyumu buldğun sevdiğim beya sevebilceğin birini bulnca evlenceksin dünyada kaç milyar insan var bu kadar insan evli hep din dil ırk fark etmeksizin bundan kaçış yok . O yüzden eğer kaderin sana bi fırsat tanıyorsa evlenin 1 ay sonra oğlum olacak rüm hayatın koşullarına rağmen evli oldğm için bn gayet mutlu bir bireyim. Darısı başınızaevlenmenın yası kac sizce ? madem konu acıldı istişare yapalım mh
masallah abı darısı basımıza allah analı babalı büyütsün şimdiden :9Bn 29 a girdim evliyim şuanda evlenmenin yaşı yoktur kafa uyumu buldğun sevdiğim beya sevebilceğin birini bulnca evlenceksin dünyada kaç milyar insan var bu kadar insan evli hep din dil ırk fark etmeksizin bundan kaçış yok . O yüzden eğer kaderin sana bi fırsat tanıyorsa evlenin 1 ay sonra oğlum olacak rüm hayatın koşullarına rağmen evli oldğm için bn gayet mutlu bir bireyim. Darısı başınıza
Ben dershaneden kaçmıştım ogünde babam pikniğe gidelö demiş ev ahalime dershaneye uğramışlar beni almak için dershanedeki hocalarda 3 haftadır gelmediğimi söylemiş bbam gün boyunca internet kafelerde beni aramış Allahtan bulamamış yoksa kafamda monitörle gezcekmişim muhtemelenOkuldan kaçtığımızda pedere internet cafe de basılmamız yerin dibine giresim gelmişti o an halen utandığım anlardan biridir (en fazlası değil burda anlatamam zira fbi kapıma gele bilir )
Düşündümde o an gülme krizinden bitiremezdim namazı3-4 yıl önce teravih namazında dengemi kaybedip arkadaki çocukların üstüne düşmemve ulucamide olması
Aga onu bende yaşadım çocuklara rezil olma duygusu berbat bişey :dOkuldan kaçtığımızda pedere internet cafe de basılmamız yerin dibine giresim gelmişti o an halen utandığım anlardan biridir (en fazlası değil burda anlatamam zira fbi kapıma gele bilir )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?