Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
isaldim öyle böyle değil. tutamadım aklımada gidip bir çalının altına sıçmak gelmedi çocuk aklı . direk altıma sıçtım paçalardan aka aka 1 km yakın eve yürüdüm
1.sınıfta altıma işemiştim.sonra kimse anlamasın diye üstüme meyve suyu boşatmıştım.Öğretmene de öyle söyledim.Tabi öğretmen silmeye yanaşınca herşeyi farketmişti.Sınıfada koku yayılınca rezil olmuştum.
Lİseede bu .Bir keresindede hocadan tuvalete izin istemiştim.Hoca izin vermedi.Bir daha istedim bir daha vermedi bende acayip sinirlendim bak sıçarım altıma deyip sıçmıştım.Hem rezil olduk hemde disipline göndermişti.
Pet şişesini tutsun diye arkadaşa attıydım sınıfta sağolsun sınıf lambasına değmesiyle yere inmesi bir olmuştu sonradan anladıkki bağlantı tesisatı felanda iyi değil yerinde sallanıyormuş resmen ben atmasam azıcık rüzgar vursa camdan tepemize inecek neyse öyle böyle değiştirmişlerdi aslında sınıfı korudum bi yanada utanan ben oldum