Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bi gün otobus durağında otobus bekliyorum durakta tam bayan çantası satan mağazanın 10 metre önünde neyse durakta tek başımayım öyle bi osurasım geldiki o an tutmam imkansızdı sağıma soluma baktım kimse yok bacakları actım biraz bi koyuverdim durağın sallandığını hissettim resmen şöyle bi arkama dönüp bi baktım teyzenin biri çanta bakıyormuş o sıra kadın donup kalmış resmen çok utandım o an kaçtım duraktan
Babam kahveye gideceğini söylemişti ben de küçüktüm yeni yeni yaramazlıklar öğreniyordum. Bilgisayarın karşısında yaramazlık yaparken babama yakalanmıştım sonra şey demiştim 'baba baba kanıyooooo' buna hep utanmışımdır
Muaythai Sporu ile ilgileniyorum . Bir gün yolda yuruyoruz 7 kız 3 erkek falan işten çıktık gece saat 3 suları
bi ağaç dalı vardı ayağımı kaldırım tekme attım diğer ayağımda kaydı yere düştüm kemiğim zarar gördü yürüyemedim 10 kişi hastaneye gitmiştik o gün çok utandım