En Zor Ve En Kolay Programlama Dili Nedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
programlamaya başlıyacağım sizden tavsiye ve öneri almak istiyorum ilk hangisinden başlıyım python çok zor diyorlar C++ ile başlamak nasıl olur?
C # programlama dilini öğrenmek herhangi bir dilden daha kolay, basit ve harika, kolay kullanıyorum
Ve C ++ okuyabilirsiniz, bu da iyi ama biraz zor
Her durumda program yapabilirsiniz

Sanırım çoktan kaybettim
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
En kolay phytondan başlayabilirsin şahsi fikrimi sorarsan ama en zor göreceli bana göre unity

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bende 1ay kadar süre önce devletin sağladığı btk desteği ile dil öğrenme işine girdim ve çok fazla bilgisayar mühendisi , yazılımcı arkadaşım var. Onlarla konuştum ve onların bana tavsiyesi şu yönde oldu. Python ve C++ dan birisiydi. C++ daha köklü ve daha zor , pythonunda c++ nazaran yeni başlayanlar için daha kolay ve ayrıca yeni bir dil olduğunu söylediler. İkisi içinde iş imkanları iyi. Yazılımcı arkadaşım bana python ile başlayıp iyice öğrenip daha sonra c++ geçersin tavsiyesi oldu. Ben de şu an öyle yapmaktayım.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Onu kim diyorsa çok yanlış biliyor python en pratik ve en basit programlama dillerinden birisi şuanda, java olduğu için onunla başlayabilirsin :) :)

Coder By Ares
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
C++ Zordur Python ile başla c ile devam et

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
lolcode en zor ve en boşu tabi ilgilenen varsa bilemem.Grafik tasarımdan yemin ederim anlamıyorum ve çok sıkıcı matematik gerekiyor

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Zor olan diller arasında Spl, chef, intercal, unlambda benim tavsiyem çok yaygın olan dillere yönelip öğrenmeniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...