Bro harbi bunu senmi yazdinAdamlarin karsisinda euro 6 lira dolar 5 lira olmus benzin 7 lira olmus eflansyon turkiye icin cok iyi canim domates 5 lira olur milletin ici yanar neden cunku turk milleti olarak cebindeki paran deger kaybedince dusunuyosun eflansyonu baska zaman kimin umrunda ekonomi demi yeterki o paran deger kaybetmeyip cebinde kaldigi zaman umursamazsin japonlarin meshur sozu siz türkler rahatiniza duskunsunuz hersey ayagima gelsin herseyim luks olsun diyosunuz ama biz yatirim yapiyoruz bilime onem veriyoruz insanlik icin ugrasiyoruz siz ise bunlara yonelmedikce sömürulmeye mahkumsunuz diyo adam
Bir ülkenin egitim sistemi duzelir ise o ülkenin ahlak seyiseside yükselir ama ne yazikki insanimiz herseyden habersiz yasiyo
Solaga cik en basit soru olarak suyun bilesenini sor yada en basit herkesin bildigi beslenin anlamini sor 2 saat dusunur daha carpim tablosunun ne oldugunu bilmeyen adam kasiyer olarak nasil calisabilir yada en basit hesabi nasil yapabilir en basta egitim sistemi duzelcekki insanlik icin yeni kesifler memlekitimiz yurdumuz icin guzel fikirler ciksin ben biliyorum ki bu memleketin parlak beyinleri malesef elden gidiyo bu forumda da cok iyi hile yapabilen c++ kodlayabilen vardir bu adam muhendiste olabilirdi ama arkasinda maddi manevi destek olmayinca nereye basarabilcek azimlebu isi yuzde 20 konusur para ise bu isin yuzde 80 i konusur bu devir para ustune
Simdi ise disari cik bak acta acikta kalan varmi diye milletin altinda arabasi elinde telefonu var ama cebinde yemek yemege parasi yok ozaman nerden geliyo bu bolluk demekki ekonomi yerli yerinde anlasilan
Anlatsak kitaplar yetmez sen biliyosun bu hali anlatmaya gerek yok goruyor yasiyorsunBro harbi bunu senmi yazdin
Siyaset gibi olmasında suç tamamen yetkililerin bakanların vekillerin halkın tek bi suçu yok ama kurunun yanında yaşta yanarmışAnlatsak kitaplar yetmez sen biliyosun bu hali anlatmaya gerek yok goruyor yasiyorsun
Hindular yazılımda çok ilerideHindistan gelişmemiş olmasına rağmen bizden düşük enflasyon oranları var
Hadi gidek ben dünden hazırımSingapura gidiyoruz toplanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?