Engine Soul Deneyimim

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Merhabalar engine soul aldim ve kullandim bazi deneyimlerimi paylaşmak istedim.

Scriptin fiyati ortalamaydi ayligi 1200TL piyasada public cogu script ile eşdeğer gibi geldi

Evade'i çok belli ediyor, cok keskin ve bazen bazi skillerle karsilasinca cildirabiliyor

Kiting konusunda iyi kombolari ortalama yapiyor karakterden karaktere degisiyor ben yasuyu vayneyi gweni cok severken ezreal ve samirayi hic begenmedimki kendileri S kategorisinde tier listte

Ban rateine gelirsek kesin bişey yok bazi oyuncular ilk macindan/ilk gunden/3.gunden ban yerken bazilari 40-50 mac oynayip yememis(tandigim var) bana gore şansa ve elonuza kalmis bisey bu.
Elo diyorum cunku elonuz yukseldikce ban yeme ihtimaliniz artiyor riot yuksek elodaki reportlari/oyunlari dusuk eloya gore daha cok inceliyor benim elom euwest zümrüt sc siz plata kadar kasmistim ban yemedim.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
5 hafta kullanmış biri olarak visuallari trackerları kapatınca banlatmıyor son 9 gündür ban yüzü görmedim ondan önce 2 3 günde banlatıyordu

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hocam visiualleri kapatmak derken f3 ten mi bahsediyorsunuz
evet dostum mantığını tam bilmesemde gerçekten 11 gün oldu sanırım ban yemedim bronz 4ten plata kadar çıkardım çarı awarness kısmındaki trackerların hepsini kapat sonra f3 e basıp gizle banlatmıyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
Yes man, even though I don't know the logic exactly, I think it's been 11 days, I haven't been banned, I increased it from Bronze 4 to Platinum, turn off all the Trackers in the Awarness section, then press F3 and hide, it doesn't ban me.