Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Hocam aslında bazı kişiler için yararlı örneğin steelden discord kodu alıp satanlar var malum sitelerde o kodları kullanmak için kart istiyor 7 tane alan kişi ana kart ile kullanınca discord tarafında kart bloke oluyor ve maalesef o kart discordda daha kullanılmıyor.tam olarak avantajı ne oldu bu durumun anlamadım çünkü
ozmn güzel mevzu ya işine yarıyorsa birilerinin bilgilendirme için teşekkürlerHocam aslında bazı kişiler için yararlı örneğin steelden discord kodu alıp satanlar var malum sitelerde o kodları kullanmak için kart istiyor 7 tane alan kişi ana kart ile kullanınca discord tarafında kart bloke oluyor ve maalesef o kart discordda daha kullanılmıyor.
evet biraz öyle oldu pepte sınırsız var amamantıklı olmuş
Pep kartı tavsiye ederim hocam onda sınırsız kart açma var sanal kartDiscord ve game pass almak için işime yarayacak dostum paylaştığın için teşekkür ederim.
pep kart ne ücretsizmi nası lfaydaları var ? papara gibi indirimli alabiliyormuyuz bağzı şeylerievet biraz öyle oldu pepte sınırsız var ama
Pep kartı tavsiye ederim hocam onda sınırsız kart açma var sanal kart
pep kart ücretsiz ama sanal kartı kullanmak için pepin kartını sipariş veriyorsunuz 1 haftada size teslim ediyorlar. Maalesef papara gibi indirimli alamıyorsunuz ürünleripep kart ne ücretsizmi nası lfaydaları var ? papara gibi indirimli alabiliyormuyuz bağzı şeyleri
anladım paypalda önceden öyleydi sipariş verip sonra sanal kart açılıyordu sonra TR de yasaklandıpep kart ücretsiz ama sanal kartı kullanmak için pepin kartını sipariş veriyorsunuz 1 haftada size teslim ediyorlar. Maalesef papara gibi indirimli alamıyorsunuz ürünleri
Discord nitro için kullanılabilir hocamamaç ne acaba
bende tam olarak anlamadım lutfen bızı bırı aydınlatsıntam olarak avantajı ne oldu bu durumun anlamadım çünkü
normal bir banka kartı mesela ıcınde kac bın tl var mesela sen bır sıteye uye olucaksın Örnegın o sıteye güvenmıyorsun hemen hesab bilgilerinden sanal kart yapıyorsun onu kullanıyorsun banka kart calmasınlar diye parayı cekmesınler diye sanal kart yapıyorsun Ödemenı öyle yapıyorsun sonra kartı kapatıyorsun sanal kart bu bunun için varbende tam olarak anlamadım lutfen bızı bırı aydınlatsın
TL Paranı $€ olarak cevirebiliyorsun orda sonra ındırımlerden yararlanabılıyorsunne fayda sağlıyor birisi acıklayabilir mi?
Şu mesajı ana konuyada eklemelisin bende anlamamıştımHocam aslında bazı kişiler için yararlı örneğin steelden discord kodu alıp satanlar var malum sitelerde o kodları kullanmak için kart istiyor 7 tane alan kişi ana kart ile kullanınca discord tarafında kart bloke oluyor ve maalesef o kart discordda daha kullanılmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?