hocam format atarken c yada d den isdedin dosyayı seçebiliyorsun ordan seçip format atarsınmerhabalar bilgisayarıma format atmadan önce epic games'den Star Wars indirmiştim (d diskine ) ben bu oyunu tekrar kurmak istediğimde aynı dosyayı seçip hiç beklemeden oynama şansım oluyor mu ? tekrar indirmek istemiyorum zaten D diskimde dosyaları var
format atınca genel de disk de silinir ama eger silinmemişse illaki dosyalar arasında silinen vardır belki yüklemeye çalıştığında sadece eksik yani silinen dosyaları yükler ve bu senin için daha kısa sürermerhabalar bilgisayarıma format atmadan önce epic games'den Star Wars indirmiştim (d diskine ) ben bu oyunu tekrar kurmak istediğimde aynı dosyayı seçip hiç beklemeden oynama şansım oluyor mu ? tekrar indirmek istemiyorum zaten D diskimde dosyaları var
merhabalar bilgisayarıma format atmadan önce epic games'den Star Wars indirmiştim (d diskine ) ben bu oyunu tekrar kurmak istediğimde aynı dosyayı seçip hiç beklemeden oynama şansım oluyor mu ? tekrar indirmek istemiyorum zaten D diskimde dosyaları var
Knk battlefront 2de az önce yaptım olmuyor aksine üstüne yüklüyor 180 gb oluyor iptal edince direk yedeklediğin dosyayla siliyor. Sebebi ea play epic gameste indirmeye alıp sonra iptal edip üstüne yedeklediğimiz dosyayı atınca oluyordu ea play yüzünden olmuyor şuan.merhabalar bilgisayarıma format atmadan önce epic games'den Star Wars indirmiştim (d diskine ) ben bu oyunu tekrar kurmak istediğimde aynı dosyayı seçip hiç beklemeden oynama şansım oluyor mu ? tekrar indirmek istemiyorum zaten D diskimde dosyaları var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?