merhabalar bilgisayarıma format atmadan önce epic games'den Star Wars indirmiştim (d diskine ) ben bu oyunu tekrar kurmak istediğimde aynı dosyayı seçip hiç beklemeden oynama şansım oluyor mu ? tekrar indirmek istemiyorum zaten D diskimde dosyaları var
D diskinde varsa format attıktan sonra eğer tekrardan yükle derse bil ki eksik dosya olacaktır onları yükler ama oyunun ana boyutu kadar olmaz gereken dosyaları yükler ve oyununa girersin dostum
merhabalar bilgisayarıma format atmadan önce epic games'den Star Wars indirmiştim (d diskine ) ben bu oyunu tekrar kurmak istediğimde aynı dosyayı seçip hiç beklemeden oynama şansım oluyor mu ? tekrar indirmek istemiyorum zaten D diskimde dosyaları var
İndirme başladıktan birkaç saniye sonra indirmeyi durdur.
Sağ alt köşedeki tepsi simgesine sağ tıklayarak ve ardından Çık'a basarak Epic Games Başlatıcısı'ndan çık.
Mevcut oyun dosyalarını, indirmeye başladığın dizine kopyala (Varsayılan: C:\Program Files\[oyunadı]\) Not: Daha önce yüklediğin oyunun .egstore klasörü mevcutsa, dosyaları yeni indirme dizinine kopyalamadan önce bu klasörü sil.
Epic Games Başlatıcısı'nı başlat.
Oyununu başlat. Not: Küçük bir indirme yapılabilir fakat oyunun tüm oyun dosyalarını indirmeye gerek kalmadan başlayacaktır.