- Konuyu başlatan
-
Dostum evet haklı olabilirsin bir konuda ama hile açıp oyunun içine ediyorlar.Ben Gayet Mantıklı Buluyorum Kaç Yıl Önce Çıkmış Bir Oyunu Artık İnsanların Oynuyabilmesi Gayet Doğal Tabiki Oyunda Sinir Bozucu Veletlerin Olması Ayrı Birşey İyi Forumlar
Hile olmasını gelecek oyunculara değil. Oyunun yapımcı şirketine yakınmalısın. Ücretsiz değilken sanki hile yokmuydu? Ve insanları ayrı ayrı keseye koymak nedir? oyunun çıkalı neredeyse 3 yıl olacak ve 3 yılda oyunun zevkini halen alamadın mıŞimdi Bir Çok Kişi Aldı Hile Olucak Vb. Onlar Farklı Para Verenler Farklı Haklı Bir Sebep Bence
Dostum ozaman neden biz para verdik? Hem önceden bu kadar fazla hile yoktu.Hile olmasını gelecek oyunculara değil. Oyunun yapımcı şirketine yakınmalısın. Ücretsiz değilken sanki hile yokmuydu? Ve insanları ayrı ayrı keseye koymak nedir? oyunun çıkalı neredeyse 3 yıl olacak ve 3 yılda oyunun zevkini halen alamadın mı
Para verince bizim kadar beklemiş oldun mu hocam? Bence hayır hile konusuna gelirsek. İsterse sunucu hileden dolup taşsın sistem zayıf oldukça herkes yapar.Dostum ozaman neden biz para verdik? Hem önceden bu kadar fazla hile yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?