⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Parayla alanlar şuanUmarım verirler ne diyim. Ama benim görüşüme göre vermiceklerini düşünüyorum. Hayırlısı bakalım.
valla başkan ben steamda parayı bayıldım acıkcası bıraz koyuyor insana ama anlayışla karsılabılıyorumverirseler iyi olur aslında ama işte para ile alanlar ne düşünecek
Gece videosunu paylaşıp geri kaldırdılar Vericeklerverirlerse herkese hayırlı olsun ama bence vermezler
bence vermıceklerse bıle bu kadar gundemden sonra bırden karar degıstırıp verebılırler dıye dusunuyorum reisParayla alanlar şuanUmarım verirler ne diyim. Ama benim görüşüme göre vermiceklerini düşünüyorum. Hayırlısı bakalım.
verceklerini çok sanmıyorum verirlersede alanlara haksızlıkevet arkadaşlar epic gamesin gta5 verecegi söylemleri gittikçe artmaya başladı dünkü webteknonın paylışımından sonra ıyıce kesinleşmeye başladı umarım gta5 verir steam alamayan arkadaşlar için güzel olur
Sadece geçici olarak mı oynayabileceğiz yoksa kütüphanemize koyunca sınırsız bizim mi olacak çıkacak oyun ?evet arkadaşlar epic gamesin gta5 verecegi söylemleri gittikçe artmaya başladı dünkü webteknonın paylışımından sonra ıyıce kesinleşmeye başladı umarım gta5 verir steam alamayan arkadaşlar için güzel olur
Üstte videonun linkini attım izle bakverceklerini çok sanmıyorum verirlersede alanlara haksızlık
epic şimdiye kadar vredigi oyunlar sınırsızs oldu buda sınırsız olur büyük ihtimal dostum bana göre epic games steam gibi cimri degil tabi rekabet için yapıyor ama çok güzel etkinlikler sunuyor insanlaraSadece geçici olarak mı oynayabileceğiz yoksa kütüphanemize koyunca sınırsız bizim mi olacak çıkacak oyun ?
hadi bakalım steam den alamayan arkadaşlara hayırlı olsun o zaman
iyi o halde ama kaldırma sebebi kararlarından geri dönmüş olduklarındanda olabilirGece videosunu paylaşıp geri kaldırdılar Vericekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?