O konuda net bi şey yok ama satın alanlar için bence süreli bi bedava olacak bubelli bir süreye kadar mı ücretsiz kalacak yoksa satın mı alıyoruz
Destansı oyun mağazasını aradım ve oyunu bulamadımBu tarz bi iddia dolanıyordu, Hayırlı olsun. Doğrulandı. Tweet silinmiş ama bugün tekrar atılır.
Ekli dosyayı görüntüle 42234
Bencede bende satın aldım bunu ama benim görüşürüm süreli bedava olacak 1 hafta gibiOnca para ödeyen enayi yerine koyulur
Henüz belli değilDestansı oyun mağazasını aradım ve oyunu bulamadım
Bu nedir, bu ışınlar mı, ne?
öyle bir şey olsa neden postu silsinler kiBende satın aldım sabah gördüm gta5i sonra postu sildiler.
Var dostum oricinal hemde ❤❤gta 5 de online mod vardı dimi ?
Merak uyandırmak için yada hatalı paylaşım olabiliröyle bir şey olsa neden postu silsinler ki
merak uyandırmak için olabilir ama yine de o kadar insana ücretsiz verilmesi imkansız gibiMerak uyandırmak için yada hatalı paylaşım olabilir
Dostum bizim steam kuzenlerle ortak olduğu için gta 5 e bir kuruş vermedimOnca para ödeyen enayi yerine koyulur
aslında Epic games parasını bizim yerimize ödeyecek hocam Rockstar'âOnca para ödeyen enayi yerine koyulur
Tek tek vermeyecek ki gta5i ücretsiz yapacak alan alacakmerak uyandırmak için olabilir ama yine de o kadar insana ücretsiz verilmesi imkansız gibi
ben de onu kastettim zaten. bekleyip göreceğiz bakalım .Tek tek vermeyecek ki gta5i ücretsiz yapacak alan alacak