Merhaba, ben Kongar2Global. Sizleri bilgilendirmek adına bu paylaşımı yapıyorum.
Geçen günlerde Civilization VI bedava olmuştu. Sızdırılan bilgilere göre Borderlands Handsome CollectionveARK: Survival Evolvedisimli oyunlar ücretsiz olarak sunulacak. Borderlands Handsome Collection oyununun steam fiyatı 124,80 TL ARK: Survival Evolved oyununun steam fiyatı ise 77,00 TL
Merhaba, ben Kongar2Global. Sizleri bilgilendirmek adına bu paylaşımı yapıyorum.
Geçen günlerde Civilization VI bedava olmuştu. Sızdırılan bilgilere göre Borderlands Handsome CollectionveARK: Survival Evolvedisimli oyunlar ücretsiz olarak sunulacak. Borderlands Handsome Collection oyununun steam fiyatı 124,80 TL ARK: Survival Evolved oyununun steam fiyatı ise 77,00 TL
Hayır kardeşim Epic games steam gibi değil. Hile yapsan steam da 1 ay kontrol ediliyor hesabın fakat epic de öyle bir durum yok direk ban atıyorlar. Gta 5 aldı coğu kişi hilesini yaptı saatine ban yediler sınırsız muhtemelen onu duymuşsundur.
Bi düzenlemeler var ama tam anlamış değilim. Birçok hesap aldım bende, 30 tanesinde 2 saat oynatma süresi yaptım, şuanda işler netleşinceye kadar girmeyi düşünmüyorum, sonrasında bakalım ne olur.
Bir güvenlik önlemleri aldılar ama tam bilmiyorum bende.